HomeActualitateOpt emisiuni despre gătit pe care nu trebuie să...

Opt emisiuni despre gătit pe care nu trebuie să le ratezi

Pro TV a dat startul unei adevărate competiții privind emisiunile despre gătit. Cum ne-am obișnuit, chinezii de la Antena 1 au copiat formatul, au schimbat numele și acum se laudă că au la rating de o să ajungă cât malul. Dar din urmă vin și alte emisiuni culinare. Pe care o alegeți?

1. M-a făcut mama bucătar – Prima TV nu poate sta deoparte și continuă tradiția emisiunilor parcă scrise de cei care lucrează și la serialul „Trăsniții”. Un alt proiect de anvergură pentru Andreea Raicu, care-n ultimii zece ani a prezentat 13 emisiuni.

2. Bucătăriile satelor – TVR 1 va organiza un concurs între cele mai frumoase, și tradiționale, bucătării din România. Emisiunea este prezentată de Dan Bittman, și când nu poate el, Cheloo.

3. Sultan mutfagi – Adică „Bucătăria Sultanului”, emisiunea culinară a postului Kanal D. Au voie să gătească doar bărbații cu mustață și-o singură soție.

4. Esmeralda casnica – Fanele telenovelelor nu pot înțelege gastronomia decât într-un astfel de cadru, pe Acasă TV. Esmeralda-i săracă, dar frumoasă, Fernando o iubește, dar e prea bogat, Alfonso e un mafiot mexican, iar Maria e nebună după fast-food.

5. Gătește cu mintea – Din păcate, emisiunea postului TVR Cultural a fost sistată împreună cu postul.

6. Domnul îți dă, tu bagă-n gură – Postul Trinitas ne învață cum să gătim mâncăruri de post negru.

7. Mâncarea poporului – Dan Diaconescu prezintă la OTV cele mai bune rețete, cu sloganul „din castron de la ciocoi, hrănim zeci de mii de boi”.

8. Realitatea culinară – Cele mai rârâite reporterițe ale postului Realitatea TV sunt trimise la inundații/incendii/războaie pentru a prepara produse din mentă frecată.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare