HomeActualitateOpt motive pentru care emigrează în SUA Corina Drăgotescu

Opt motive pentru care emigrează în SUA Corina Drăgotescu

Corina Drăgotescu ne părăsește. Pentru americani. Săracii, nici nu știu ce-i așteaptă, mai ales dacă se angajează la vreo televiziune și începe să-l cheme pe Donald Trump în fiecare seară la televizor, la fel cum făcea cu Becali la RTV. Oricum, într-o ședință de spiritism cu mama Omida ni s-au dezvăluit adevăratele motive ale plecării definitive a Corinei Drăgotescu de către spiritul fostului ei șef Dumitru Tinu.

  1. Încearcă să devină vedetă la Hollywood, urmând să joace rolul androidului Data într-un remake la Star Trek: The Next Generation.
  2. Vrea să-i felicite și pe minerii din Statele Unite pentru munca patriotică pe care o depun, nu doar pe cei de la noi.
  3. A văzut că autobiografiile jurnaliștilor din estul Europei au succes în SUA și vrea să scrie și ea una intitulată „Viață de vuvuzelă”.
  4. Va deveni agent CIA datorită experienței ei de a asculta pe la țevi de aerisire ce zic oamenii politici.
  5. Vrea să se angajeze la FOX News și să facă emisiuni împotriva dictatorului comunist Obama.
  6. S-a îndrăgostit iremediabil de Gigi Becali, dar acesta nu-i împărtășește iubirea. De fapt, Becali nici măcar nu-i știe numele, deși vine tot timpul la ea în emisiune.
  7. S-a săturat de telespectatorii RTV care nu înțeleg că ea face stand-up la emisiunea cu Striblea și vrea să fugă în California, la Los Angeles, unde sigur va fi apreciată pentru umorul ei sec.
  8. Vrea să devină prima femeie președinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare