PE SURSE: Mircea Badea a primit o pereche de pamperşi în sala de judecată!

de Spartakus , 05 august 2014
PE SURSE: Mircea Badea a primit o pereche de pamperşi în sala de judecată!

Aflat în sala de judecată, pentru eventualitatea în care patronul Voiculescu se scapă pe el, iar ăia de la Curtea de Apel n-au hârtie igienică la toaletă, Mircea Badea ne ţine la curent cu tot ce se întâmplă la procesul ICA. Mai de dimineaţă, el ne-a anunţat că în sală e „infern”, făcând referire însă nu la plantaţia de morcovi de la curul patronului, ci la căldura insuportabilă. Tocmai din această cauză, ţucălarul lui Felix şi-a trimis propriul ţucălar, numit, culmea coincidenţei, tot Felix, să-i aducă două cămăşi de schimb.

Având în vedere ce va urma, este absolut sigur că doar una dintre cămăşi e de schimb, cealaltă e de forţă. Am mai aflat, pe surse, ceva ce Mirci nu a vrut să scrie pe Facebook, fiindcă îi e ruşine: pe lângă cămăşi, cunoscutul comic al micului ecran ar fi primit şi o pereche de pamperşi, măsura 46, şi o pereche de pantaloni perfect asortaţi la situaţie. Adică maro.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • grisa

    08 august 2014 14:09

    Mircica. mircica ce-o sa te faci tu ? Pe cine o sa pupi in dos cu atata zel?las ca nici cei 20 000 de euroi nu erau de lepadat Sa auzim acum oferte de angajare... Nici un patron de trust media nu s-a infruptat asemeni varanului din averea statului. Si atunci, canci euroi salar minim pe economie. Las c-o sa-l tina nevestica, sau mai sti, isi ia concediu paternal si s-a scos. Traiasca legea basistaca pe vremea lui s-a dat !

    raspunde comentariului
+