HomeActualitatePoante extrem de bune despre extremiștii din PE

Poante extrem de bune despre extremiștii din PE

Noul Parlament European e unul al extremelor – de stânga, de dreapta, și, de când cu alegerea Mariei Grapini, al stupizeniei extreme. Se pare că, în acest mandat, toată lumea are boală pe toată lumea. Britanicii de la UKIP nu vor vecini români și bulgari. Francezii de la Frontul Național cred că miezul din dodoașca Europei are formă de hexagon, drept urmare toți ceilalți sunt în plus. Cele mai extremiste poante despre cel mai extremist Parlament European, în continuare:

 

– Marine Le Pen, lidera Frontului Naţional din Franţa, a anunţat că va oferi fiecărui europarlamentar român câte 300 de euro, cu condiţia să plece acasă, în România.

– Profitând de faptul că mai mulţi colegi ai lor din UKIP au plecat în week-end la Londra, un grup de europarlamentari români s-a instalat ilegal în apartamentele acestora din Bruxelles.

– Şoc: liderul partidului UKIP, Nigel Farage,  a  rămas consternat auzind că  va fi cazat în acelaşi hotel cu europarlamentarul român Damian Drăghici, la nici o lună de când declarase că nu vrea să aibă vecini români.

– Staff-ul tehnic de la Parlamentul European se confruntă cu o mare problemă: încă nu a reuşit să identifice limba în care vorbeşte Maria Grapini .

–  Popularii Europeni nu inteleg de ce PNL vrea sa treaca la PPE. Potrivit ultimelor sondaje, Crin Antonescu nu e prea popular în România.

– După ce a pierdut alegerile, Iulian Capsali vrea totuşi să fie de folos Europei şi va deschide, în faţa Partamentului European, un salon de epilare definitivă pentru doamnele cu barbă.

– Pentru a-i face sa se simta cu adevarat europeni, Parlamentul European pune la dispozitia europarlamentarilor romani o seră de căpșune.

– Europarlamentarii UDMR au refuzat categoric să se afilieze vreunui grup politic în PE, pe motiv că ei vor să-şi păstreze autonomia.

– Una dintre primele măsuri cerute de eurodeputații UDRM va fi instalarea de indicatoare trilingve în Bruxelles – franceză, flamandă și maghiară.

–  Aleșii italienilor la Bruxelles reclamă apariția unei tabere ilegale de europarlamentari români la periferia capitalei belgiene.

aoleu

– Cei doi europarlamentari UDMR au fost foarte dezamăgiţi de Bruxelles. Ei s-au plâns că, deşi sunt parcuri şi copaci peste tot, o crenguţă n-ai voie să rupi.

– Mircea Diaconu la sosirea în PE: “Rușine nu e să cerșești. Rușine e să ceri și să nu ți se dea.”

– Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP din Marea Britanie, propune ca pe străzile din Bruxelles să se circule pe extrema dreaptă.

– Europarlamentarii UDMR au cerut autonomie teritoriala în Parlamentul European, pe motiv că au sosit la Bruxelles cu un avion mai devreme decât românii.

– Traian Ungureanu este singurul europarlamentar care îmbrățișează în mod egal ambele doctrine extremiste. El privește și spre stânga, și spre dreapta în același timp
– Damian Drăghici va refuza plata salariului de europarlamentar pe card. Din obișnuință, el se va duce la casieria Parlamentului European cu un acordeon, unde-și va cere dreptul cu formula: “S’il vous plait, monsieur”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare