HomeActualitatePonta i-ar fi cerut lui Erdogan să le aresteze...

Ponta i-ar fi cerut lui Erdogan să le aresteze și pe Livia Stanciu și pe Kovesi!

Bun cunoscător al vechiului proverb turcesc ”Dictatorul la nevoie se cunoaște”, Victor Ponta vrea să profite din plin de situația din Turcia, pentru a-și rezolva problemele. Astfel, imediat ce a aflat că președintele turc a băgat la pușcărie vreo 2.700 de judecători și procurori, fostul premier s-a gândit că n-ar fi rău dacă idolul lui, sultanul Erdogan, și-ar întinde puțin gheara lungă și până în România, că și aici sunt magistrați de arestat.

”Avem și noi destule persoane care ar trebui închise pentru lovitura de stat împotriva domnului Ponta. Pentru că asta s-a întâmplat când am fost dânsul răsturnat de la putere: stătea, bine-mersi, în funcție, nu făcea nimic, din când în când îl mai mutau de colo-colo jandarmii cu barca gonflabilă, când au venit niște trepăduși băsisto-iohaniști și nu l-au mai lăsat să stea. Deci a fost clar o lovitură de stat, și Kovesi, Stanciu și alți magistrați trebuie băgați la pușcărie pentru asta”, consideră un fost consilier al lui Ponta.

În opinia acestuia, principalii vinovați de lovitura de stat dată contra lui Ponta, adică Livia Stanciu, Daniel Morar și Codruța Kovesi, ar trebui arestați neîntârziat și singurul care o poate face este Erdogan, că oricum ăla arestează pe toată lumea. ”Poate știți, i-a fost Adrian Năstase naș la nunta fiicei lui și n-a dat și el nimic, o atenție, un ciubuc, acolo. Dar acum, dacă ne face cinste și le leagă pe Kovesi și Livia Stanciu, să răsuflăm și noi, corupții, liniștiți, suntem gata să-i plătim și tribut lui Erdogan: vorbim cu oamenii noștri din teritoriu și le cerem să le mai trimită și turcilor câțiva din sclavii ăia pe care-i țin în lanțuri”, a precizat un lider PSD, fost și pe la UNPR, PDL, PRM, UDMR și PCR.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare