HomeActualitatePonta va răspunde doar întrebărilor venite de la Minimax...

Ponta va răspunde doar întrebărilor venite de la Minimax TV, Cartoon și Disney Junior

Prins iarăși de presă în ofsaid pentru că joacă numai la pomană, ieri Victor Ponta și-a luat moaca aia de prost, care-l prinde atât de bine, și a declarat că nu înțelege întrebarea unui reporter. Ziaristul dorise doar să știe de ce domnii din PSD nu au votat pentru ridicarea imunității lui Șova, din moment ce premierul cu gurița lui a spus că parlamentarii care nu aprobă cererile DNA vor fi excluși din partid. Mai mult, Ponta a fost atât de enervat de tupeul ziariștilor de a-i cere să spună când a fost sincer, încât a promis că, de acum înainte, nu va mai da declarații decât posturilor TV ai căror patroni și-au plătit datoriile la Fisc.

După ce ”echipa Victor Ponta” a făcut o analiză a televiziunilor din România, au fost, rând pe rând, excluse următoarele televiziuni:

*Antena 3, pentru că patronul, Dan Voiculescu, e un pușcăriaș notoriu și are de dat statului 60 de milioane de euro.

*România TV, pentru că patronul, Sebastian Ghiță, e un viitor pușcăriaș și mai notoriu, care nici el nu mai știe cu câte milioane a escrocat statul.

*Realitatea TV, pentru că patronii, foști sau actuali – Vântu, Elan, Gușă etc sunt, la rândul lor, țepari fruntași și foști sau actuali pușcăriași, care se călăuzesc după principiul ”Ce-i în Gușă, e-n cătușă”.

*B1 TV, pentru că principalul finanțator, Dumitru Nicolae, zis DeNiro, actualmente la brutărie, e unul dintre cei mai mari evazioniști fiscali din România, fiind șefu la bani la Dragonul Roșu.

*TVR, pentru că are datorii de sute de milioane de lei la stat, dar pe domnul Stelian Tănase îl doare la bașcheți și-n loc să marce banul, îi umflă mațul la tristu ăla de Dragoș Căpraru, Pătraru, Șeptaru sau cum naiba-l mai cheamă.

*Trinitas TV, pentru că CEO Daniel e cel mai mare evazionist din România și cu asta am spus tot.

În concluzie, singurele televiziuni care vor mai putea să-i pună întrebări premierului vor fi Disney Junior, Minimax, Baby TV, Duck TV și  Boomerang. Evident, întrebările vor fi de profil: ”Ce părere aveți despre conflictul dintre Tom și Jerry?”, ”Credeți că monarhia ar fi o soluție pentru România? V-ați gândit la Prințesa Sofia, în acest sens?”, ”În perspectiva iminentei arestări a lui Șova, aveți morcovul mai mare decât al lui Bugs Bunny?” și, nu în ultimul rând: ”E adevărat că ați fost coleg de promoție, la doctorat, cu Doctorița Plușica?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare