HomeActualitateRATB va angaja bodyguarzi care să-i apere pe călătorii...

RATB va angaja bodyguarzi care să-i apere pe călătorii pașnici de pensionari!

Scandalul declanșat de filmarea cu fumătoarea nesimțită și bețivă bătută măr de o haită de boșorogi pedofili determină conducerea RATB să ia măsuri dure. Astfel, potrivit unor surse bine informate, pe toate tramvaiele, autobuzele și troleibuzele Regiei vor fi angajați bodyguarzi tip ”dulap”, care vor încerca să-i calmeze pe pensionarii nervoși din cele mai diverse motive.

”Nu se mai poate așa, în ultimul timp, mai ales pe fondul încălzirii vremii, pensionarii au luat cu asalt mijloacele de transport în comun și sunt tot mai agresivi. Am avut cazuri în care au bătut și șoferii sau vatmanii, pentru că aceștia nu au vrut să deschidă la semafor, iar pensionarii au întârziat la promoția de tigăi electronice și aspiratoare pentru piscină”, ne-a declarat un responsabil al Regiei.

Totodată, vor fi luate și alte măsuri, vizând calmarea pensionarilor agresivi: fumatul țigărilor electronice va fi permis, cu condiția ca aburii rezultați să aibă miros de pensii nesimțite – adică de caviar, șampanie și somon fume – deoarece mulți pensionari s-au plâns că fumul scos de țigările electronice miroase, de obicei, a pensii mici – iahnie de fasole, tocană de cartofi, varză călită – adică mirosuri de care sunt sătui până-n gât și care îi enervează la culme.

O altă măsură vizează plata, de către pensionari, a biletului de călătorie: ”Pensionarii sunt atât de mulți pe RATB fiindcă merg gratis și, când n-au ce face, țuști în tramvai sau troleu! Sperăm să-i mai rărim, dacă introducem biletele de transport pentru pensionari. Acestea vor costa 6 lei și se va elibera bon fiscal, deci pot câștiga la loterie cu ele. Desigur, la cum îi știm, există riscul ca mulți pensionari să-și bage toată pensia în bilete de 6 lei, doar-doar or câștiga, în final, fantastica sumă de 7 lei la Loteria Bonurilor”.

În fine, o altă măsură care ar putea fi adoptată se referă la exportul de pensionari în Orientul Mijlociu, pentru a împiedica atentatele teroriste comise de islamiști-kamikaze. ”În mod sigur, dacă ar vedea câțiva pensionari de-ai noștri în autobuz, niciun terorist, oricât ar fi el de fanatic, nu s-ar mai urca nici mort să se detoneze în autobuzul ăla!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare