HomeActualitateRevista presei, 14 noiembrie: Pregătiți-vă pentru saltul cuantic!

Revista presei, 14 noiembrie: Pregătiți-vă pentru saltul cuantic!

Gândul.info l-a prins cu fofârlica pe Traian Băsescu. Acesta declara luni seară că, în urma crizei politice, România trebuie să suporte „rușinea” de a avea observatori OSCE la alegerile din decembrie. Chestia e că și în 2009 au fost observatori OSCE și chiar și state precum SUA, Franța și Olanda au avut observatori la ultimele alegeri. Eu cred că știu. E bine când OSCE vine în timpul unei guvernări puse de el, e rușinos când un guvern advers organizează alegerile. Vorba aia, să-ți fie rușine, Traian Băsescu!

Evz.ro scrie cum că 29 de români sunt acuzați de Secret Service că au furat un milion de euroi făcând șmenuri cu cardurile clienților eBay. Chestia asta mă enervează pentru că de ce. N-are absolut nicio importanță că sunt români. În fine, exprimarea asta e genială „serviciul secret american Secret Service”. Mai lipsea să zică serviciul american Secret Service care se ocupă cu chestii secrete într-un mod secretos.

Jurnalul.ro a aflat de la un fost ofițer SRI ce-o să se întâmple în 21 decembrie, data până la care Civilizația Maya s-a plictisit să-și numere calendarul, deci automat vine al nu știu câtelea sfârșit al lumii. Ei bine, oamenii o să facă un salt cuantic. Habar n-am ce înseamnă asta, dar 21 decembrie pare să fie poarta de intrare în era iubirii, când toți vom deveni telepați și vom avea calități paranormale. Nu știu ce să zic, voi faceți saltul cuantic că eu vă aștept pe 22.

Adevarul.ro are o pseudoștire despre Ion Iliescu care a fost la un control medical la Elias. Mă, voi nu v-ați prins că ăsta ne îngroapă pe toți? Are organe sovietice de mare anduranță!

Click.ro scrie că Anda Adam Anda Adamdam câștigă în două ore cât câștigă Victor Slav într-o săptămână. Scrieți, bre, și tariful! Cât mai e scurtul? Restul e cancan.

 

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare