HomeActualitateRevista presei, 15 noiembrie: Gooooooooooooool!

Revista presei, 15 noiembrie: Gooooooooooooool!

Încep să cred că Evenimentul zilei o să-și schimbe numele cât de curând în „România lui Cristoiu”, având în vedere că o parte considerabilă din prima pagină pe online e ocupată de editorialele lui Ion Cristoiu. Uite, de exemplu, azi ne vorbește despre politica externă a României și cum peneleii îi fac probleme lui Victor Ponta cu declarațiile lor tembele antiamericane și antieuropene. Cristoiu îi recomandă lui Victoraș să aibă o discuție cu Crin, ca să-l mai tempereze puțintel. Nu sunt de acord! Atunci când un plod face prostii, te duci și vorbești cu părinții, nu să-i ții prichindelului lecții despre moralitate. De-aia cred că Ponta mai bine ar avea o conversație serioasă cu Dan Voiculescu, în care să-i sugereze o nouă placă pentru pick-upul său marca Căcărău.

Gândul ne prezintă o conversație cu șeful ANI, în care acesta se destăinuie că a vorbit cu Traian Băsescu o singură dată în viața lui și deci că nu are cum să fie omul președintelui. Minți, bă! Și Obama s-a văzut o singură dată, cred, cu Băsescu și n-ai văzut cum i-a luat apărarea în vară prin Gordon ăla. E clar, omul are puteri paranormale.

Voiați să aflați câteva chestii despre noul ștab din fruntea Chinei? Ei bine, Hotnews.ro oferă câteva informații despre Xi Jinping. Nu scrie nicăieri însă cum se pronunță această alăturare aparent aleatorie de litere, fapt pe care îl puteți afla, chiar acum, în exclusivitate de la Academia Cațavencu: Șî Gingping. Cred. Mi-am uitat acasă manualul de chineză.

Realitatea.net ne dă o veste absolut senzațională: Ilie Dobre a stabilit un nou record mondial la țipat „Goooooooooooooooooooooooooooooooool!!!” în timpul meciului Voința Sibiu – Oțelul Galați, când a urlat timp de 31 de secunde la reușita lui Gabriel Paraschiv. Eu nu înțeleg de ce nimeni din Radio România nu are simțul umorului și nu-l pune pe Dobre să comenteze golf, snooker sau șah. Eu aș da bani să aud așa ceva. De fapt, cred că ar fi tare să-l pui pe Ilie Dobre la un geam în fața unui bulevard mai aglomerat și să faci o emisiune în care el ar vorbi despre ce vede acolo. Ar rupe toate audiențele!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare