HomeActualitateRevista presei, 21 ianuarie: CUTREMUR!

Revista presei, 21 ianuarie: CUTREMUR!

Gândul titrează „CUTREMUR în VRANCEA”. Și aflăm că în ultimele două zile au fost vreo 4 CUTREMURE. Cu magnitudinea cuprinsă între 2,5 și 3,8. Chiar nu înțeleg de ce pseudo-cutremurele astea reprezintă o știre care să necesite titlu cu CAPS LOCK. CUTREMURELE alea nu le simți nici dacă dormi pe plăcile tectonice. Sau poate știrile astea sunt menite să ne arate că în România se mai mișcă lucrurile, chiar dacă la nivel de plăci tectonice. De fapt, nu vor să fure clickuri prin titluri bombastice și panicoase, ci vor să demonstreze că e preferabil să avem multe cutremure mici decât deloc. De-abia atunci ar fi motiv de panică, căci lipsa mini-seismelor duce la acumularea de tensiune în plăci și să vezi apoi dacă-ți mai arde de titluri din astea!

Din EVZ aflăm că piața medicamentelor e controlată de fosta Securitate. Dintr-un interviu cu Sursa „Medicul de gardă”. Că foști ofițeri Secu controlează orice piață, asta nu e o surpriză. Mă întreb însă de ce sursa „medicul de gardă” dezvăluie de-abia acum toată mașinăria asta de făcut bani din suferința și nevoile altora? Nu și-o fi luat parandărătul? Există sursa asta?

De la Adevărul mi-a atras atenția următoarea știre: Antonescu pregătește excluderea lui Becali din PNL. Prea puțin, prea târziu. Și dacă îi „ejaculează” din partid și pe ceilalți „trădători”, rămâne singur. Nu-mi place deloc personajul lui Gigi, dar de-abia aștept să-l facă praf-țăndări pe Căcărău după ce este dat afară!

Jurnalul jubilează pentru că Danileț este pe cale să fie exclus din CSM. Cred și eu, o adevărată victorie a libertății presei din România!

România liberă publică o părticică dintr-o postarea a lui Cristi Preda de pe blogul său. Ideea centrală este aceea că românii se simt nereprezentați politic. Pe bune? Apoi încheie spunând că poate ar fi cazul unui partid nou. Da, un partid nou cu oameni vechi. De data asta faceți în așa fel încât să aveți 80% oameni noi!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare