HomeActualitateRevista presei: 26 noiembrie

Revista presei: 26 noiembrie

Drept preambul pentru Ziua Națională, Gândul.info a lansat o campanie absolut jenantă. O campanie pe care numai mințile jurnaliștilor penibili care populează presa mioritică ar fi putut-o născoci. Ei bine, timp de o săptămână, sper, Gândul va scrie despre poveștile unor români cu voință de fier care s-au luptat cu vicisitudinile vieții și au înfrânt. Absolut admirabil, nu asta e problema. Dubioasă este denumirea campaniei: EI MERITĂ ROMÂNIA! Adică? Ceilalți oameni decenți din România nu merită România? În România merg toate lucrurile așa de bine încât e un privilegiu să trăiești într-o societate atât de dezvoltată, apropiată de perfecțiune? Ah, dacă ziceați „ei merită să trăiască într-o Românie mai bună”, asta era altceva. Așa că terminați cu prostiile că e viceversa. România nu-i merită pe unii dintre oamenii ăștia.

Evz.ro are pe homepage un articol intitulat „România lui Cristoiu” și încă ceva cu Ponta. Sincer, nu mă interesează lumea lui Cristoiu. Cine e Cristoiu? Vorbim de aceeași lume în care găinile năşteau pui vii? Sau în care argații lui de la EVZ scriau atunci când s-a reîntors la ziar că „Ion Cristoiu făcătorul EVZ se întoarce?” FĂCĂTORUL, pe bune???

Adevărul.ro se întreabă de ce MAE Român nu caută un cetățean român dispărut în Damasc. Pentru că statul român nu e dădacă, d-aia. După ce s-a emis avertismentul ăla că-n Siria e nasol, pleci, nene, altfel ești pe barba ta. Apoi asta e o întrebare retorică pentru că vorbim de MAE…

Jurnalul.ro are un reportaj de mare angajament. Cum seamănă nu știu care nea Gogu Gănuță din Afumați cu Băsescu. Și cum nu seamănă la caracter cu marele tiran marinar. Și cum n-au fost în stare să facă o poză să vedem și noi dacă seamănă.

Realitatea.net preia știri care nu prezintă absolut niciun interes pentru nimeni (sănătos la cap): pițipoance, machiaje, silicoane, rețete și ce-a mai făcut Mutu.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare