HomeActualitateRevista presei: 7 ianuarie

Revista presei: 7 ianuarie

Gândul ne prezintă harta europeană a scumpirilor de carburanți. România e pe ultimul loc în UE cu o creștere de doar 3,8%. De aici ar trebui să înțelegem că, vezi Doamne, faptul că suntem pe ultimul loc în UE la ceva anume nu reprezintă neapărat un lucru rău precum în majoritatea cazurilor. Băi, nene, ce-mi plac mie statisticile astea care nu spun, de fapt, nimic. O fi el cel mai mic procentaj de scumpire, dar nu se spune nimic despre puterea de cumpărare a românilor. Iar prețul combustibilului nu-i afectează doar pe cei care au mașină. Orice scumpire înseamnă automat prețuri mai mari la haleală. Apropo, CTP mai merge cu Dacia aia break?

EVZ scrie despre concursul trucat de la ICR. Mai precis, câștigătorii se știau dinaintea concursului propriu-zis. Eu cred că nu-i așa, ci candidații care nu au câștigat au picat la proba de citit viitorul în elemenți de calorifer.

Ponta vrea să taie din vacanța parlamentarilor și judecătorilor, scrie Adevărul. Adică vara să nu mai fie trei luni de vacanță, ci două. De parcă asta îi oprește să-și ia vacanță când vrea ciolanul lor. Oricum, eu credeam că ăștia au vacanță cel puțin şase luni. L-a văzut careva pe Crin pe la muncă? De asemenea, mi se pare halucinant că sistemul judiciar intră în vacanță vara. Și asta pentru că toate dosarele sunt la zi, nu?

Dacă vrei să afli fix şapte mistere ale morții și incinerării lui Sergiu Nicolaescu, nu intra pe Click.ro. Hai, fie, intrați, dar duceți-vă direct la comentarii. Primele patru spun așa: CAUTA: ELEVELE FIERBINTI: SCOALA rupta din FILME PRONO.

Am intrat și pe Jurnalul, dar acolo e pace. Se vede că USL-ul e la Putere.

Un tânăr din Marea Britanie a găsit într-un meniu KFC o bucată cel puțin dubioasă de carne, scrie Realitatea. Arată ca un creier, dar șefii KFC zic că e un rinichi, de parcă asta ar fi în regulă. Pe de altă parte, prea multe nazuri și pe britanicii ăștia.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare