HomeActualitateRevista presei din 1 februarie: Justiția nu e chioară,...

Revista presei din 1 februarie: Justiția nu e chioară, e porno!

Deschid Evenimentul zilei și, cu ochii formați prin tabloide, prima știre pe care o văd este cea despre testul OBSCEN pentru admiterea în magistratură. Ia auziți aici problemă juridică: cică unu’ merge la prostituate, dar, pentru că activitatea prestatoarei de servicii îl nemulțumește, refuză s-o plătească. Drept răspuns, este mușcat de bărbăție. Acum, întrebarea care se pune e dacă toată povestea asta e perversiune sau vătămare corporală. La o adică, la fel ca-n Moromeții, asta devine după facultăți, stimabililor. Bașca, văd că dacă tot nu legalizăm prostituția, ăstia au impresia că trebuie măcar reglementă, să știe omul că plătește pentru 15 minute în paradis și nu se trezește în vreunul dintre spitalele lui Nicolăescu.

Colegii de la România liberă ne informează că Adelu are numai probleme pe cap. Nu-i de-ajuns că justiția băsistă l-a trimis pe săracu’ Bombo în cantonament taman la Jilava, acum s-ar putea să mai fie și executat silit în contul pagubei din dosarul „Trofeul calității”. Bre, orice, numai să nu-i luați omului vangogii, că și așa a rămas fără ouă!

Ionuț Bălan (nu știu cine e, n-am auzit de el până acum), de la Jurnalul național, zice că vrea să fie dat afară: a scris un editorial cu titlul „PSD plagiază taxele PDL”. Ionuț, nu știu ce planuri ai tu în viață, dar vezi că nici ăia de la Ev.z. n-o duc prea bine.

Din b365.ro aflăm că în București nu se fură doar mașini sau portofele, ci și cărți. Ba mai mult, cică DEX-ul, deși are vreo două kile, e în topul preferințelor hoților culți. Dom’le, dacă un client poate să plece dintr-o librărie cu ditamai cărţoiul, asta nu poate să însemne decât că librarii anului 2013 au cel puțin 70 de ani și mai sunt și miopi.

În Libertatea citim că Daniela Crudu, aflată în platou la matinalul celor de la Haznaua 1, și-a arătat fundul. Deh, obiceiurile vechi mor greu!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare