HomeActualitateRevista presei din 11 ianuarie: Ponta – Crin ar...

Revista presei din 11 ianuarie: Ponta – Crin ar fi divorțul anului

Toată presa neaoșă de „calitate”, de la Cancan la Click! sau Libertatea, titrează, cu litere de-o șchioapă, că despărțirea dintre Zâna Surprizelor și Elvis de România ar fi divorțul anului. Dom’le, eu zic să stăm liniștiți la locurile noastre și să ne vedem de treabă, suntem doar în luna ianuarie. Ia să vedeți cum o să fie dacă se ceartă Ponta și Crin în 2013, acolo divorț cu năbădăi!

Dacă tabloizii se dau de ceasul morții cu știrea anului, foaia lui Felix, Jurnalul național, ne propune „știrea anului”: cică România renunță la nemernicul model al austerității, care a dus la sărăcie, și optează pentru unul bazat pe disciplină fiscală și echitate socială. Specialiștii în economie vor defini, probabil, acest model peste secole drept „laptele și mierea post-alegeri”.

De la colegii din România liberă aflăm la ce se referea Victor Ponta prin această țintă a echității sociale: cică în 2013 useleii vor face un nou sistem de salarizare, raportat la sistemul de valori. Evident, valoarea supremă nu poate fi alta decât toți biștarii la clientela noastră și la tăietorii de frunze la câini.

Evenimentul zilei ne povestește despre cearta continua din PDL & asociații: Mafalda lui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, i-a urecheat pe MRU și Papahagi pentru că ar fi declarat că președintele nu e un model de urmat în politică. Vedeți, ăştia se preocupă cu așa ceva, nici nu-i de mirare că opoziția e canci în România.

Hotnews preia astăzi o declarație plină de tâlc a lui Dan Voiculescu: cum a fost bolnăvior și nu a putut să-și depună jurământul la timp, trebuie să aștepte până la prima ședință de plen. Dar dacă un senator vrea să scape de justiție plimbându-se prin Viena, până când trebuie să aștepte?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare