HomeActualitateRevista presei din 13 decembrie: RIP România Mare

Revista presei din 13 decembrie: RIP România Mare

De la Adevărul aflăm că motivul pentru care am început destul de brusc să murim de frig și să ne-nghețe mucii într-un metru de zăpadă vine din Siberia. E vorba de un anticiclon care a fost botezat de niște savanți englezi „Bestia Estului”. Ciudat, eu așa auzisem că i se spunea într-o vreme Sandrei Romain. Mă rog, fiecare cu ce n-are, știți cum se spune… O singură observație am pentru articolul din Adevărul. Ziceți, fraților, ce e aia „anticiclon” și pentru ăia care nu mai au Discovery în grila de programe. A trebuit să mă uit pe Wikipedia, gen!

Pe site-ul Cancan, că de print nu mai poate fi vorba de ceva vreme deja, aflăm că Oana Zăvoranu a intrat din nou în spital. Articolul are ca poză o captură din timpul emisiunii Happy Hour, rezultând că Măruță a reușit „cumva” să afle că toată tărășenia aia se întâmplă la Zăvoranca acasă. Mă rog, nu despre asta voiam să vă povestesc, ci despre primul comentariu la acel articol care spune „sunt oameni care așteaptă ore-n șir o ambulanță și zdreanța asta își bate joc de toată lumea”. No comment!

Am vrut ca pentru această ediție a revistei presei să mai trec pe site-ul România Mare și să iau un citat amuzant din cronica săptămânală a lui Vadim Tud Alcibiade. Efectul comic ar fi fost garantat. Eu râd numai când îmi aduc aminte cum i-a numit pe doi jurnaliști „crenwurști împuțiți”. Din păcate, site-ul romare.ro acum mă trimite pe Ziarul Tricolorul, care nu a fost niciodată atât de amuzant. Tot cu „Jos ungurii!” și „Sus pensia!”, doar că fără  niciun fel de umor involuntar. Păcat.

E oarecum amuzant că Jurnalul național pune mai mult preț pe webcamurile care transmit imagini cu România înzăpezită decât pe caseta cu editoriale ale unor titani ai jurnalismului mioritic precum Victor Ciutacu, Petru Calapodescu sau Sorin „Cât îmi dai ca să te las în pace?” Roșca-Stănescu. Ce este foarte amuzant e că băieții ăștia încă nu s-au prins că USL-ul a câștigat alegerile și „tiranul” nu mai conduce de mult țara. Zici că-s asupriți săracii de ei, nu că SRS-ul, de exemplu, tocmai a intrat în parlament cu 60%.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare