HomeActualitateRevista presei din 14 decembrie: Curtea Constituțională se ține...

Revista presei din 14 decembrie: Curtea Constituțională se ține de năzbâtii

Colegii de la România liberă ne informează că purtătorii de robe vișinii de la CCR se țin de năzbâtii. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, aceștia precizează că, în acest moment, avem în Parlament cu 288 mai mulți frecători de mentă decât ar trebui, pentru că, în 2009, poporul a decis că vrea doar 300. Este clar, iar o să fie deranj la Antena 3. Singura parte nasoală este că, după referendumul din vară, Gâdea și-a cam epuizat toată muniția. Cine știe, poate acum o să aflăm că Zegrean este cu adevărat un criminal: aruncă chiștoace pe jos!

Lucian Avramescu are, din nou, un editorial de mare forță în Jurnalul național, intitulat „Dumnezeu și Ponta, ger și scumpiri, la grămadă”. Când am citit titlul, să vă zic sincer, m-am speriat: or fi înnebunit agaricii lui Felix de la gazetă și au început să se ia de Dom’ Doctor (că ăia de pe sticlă deja fac asta, după cum bine știți)? Totul a fost o alarmă falsă: de fapt, articolul era tot despre cum Băsescu, tiranul, trebuie să plece. Păi atunci de ce nu ai zis așa din titlu, bre, Luciane, că-mi dai palpitații!

Din Evenimentul zilei aflăm că PSD vrea să le mai tragă o scatoalcă celor din PNL. Cică, după ce ai lui Căcărău au pierdut Ministerul Apărării în fața lui Gabriel „interesul național” Oprea, ar fi pe cale să rămână și fără Finanțe. Sau, oricum, cel puțin asta ar vrea vicepreședintele socialiștilor Niță, zis și „Pateu”. Eu, unul, zic că ar trebui să le dea portofoliul ăsta ungurilor, să-l văd pe Mircea Badea cum o să-și taie mâna cu care a pus ștampila pe USL.

Adevărul, citându-l pe Ilie Sârbu, îl deconsipră pe trădătorul din USL: Mircea Geoană. Sunt curios dacă, după ce a auzit că Băse ar vrea să-l pună premier, prostănacul a țopăit așa cum știe el mai bine.

Cei de la Gândul vor să ne întristeze, așa că ne spun că bugetul anului 2013 prevede scăderea investițiilor, dar creșterea de salarii și pensii. Dom’le, dacă aceasta este abordarea economică a USL-ului, eu zic să-și aleagă și ei un slogan pe cinste, gen „investim în oameni!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare