HomeActualitateRevista presei din 19 octombrie

Revista presei din 19 octombrie

În Adevărul, Vasile Blaga face socoteala dezmățului USL de pe Arena Națională: „Cred că a costat peste două milioane de euro. Gândiţi-vă că ei spun că au avut 70-80 de mii de oameni, din ţară înseamnă că au venit 60 de mii. Într-un autobuz încap cam 40-45 de oameni, faceţi socoteala câte cheltuieli sunt”. Domnilor, dar ce repede a calculat totul! N-aveți și voi impresia că experiența își spune cuvântul?

Cică în România ar trăi 150.000 de români care nu știu deloc carte. Eu cred că Gândul ne subestimează nația. Numai în Național Arena au fost vreo 50.000, ca să-l aplaude pe doctorul Ponta.

Gândul care-mi vine citind un articol din Gândul este următorul: n-o să ne plictisim prea curând, ca specie, dacă suntem încă în stare de asemenea trăsnăi: un austriac s-a suit pe un munte de 5.000 de metri și s-a scufundat cât de adânc a putut el într-un lac glaciar. Urci ca să cobori. Data viitoare o să vină unul, o să se scufunde în Groapa Marianelor și acolo, pe fundul mării, o să se cațăre pe cel mai înalt pietroi găsit cu sonarul.

CVT ne anunță, prin intermediul Realității, că are și el o vină la viața lui: „Dacă nu eram eu, Becali era deținutul de serviciu al societății românești”. Să-ți fie rușine că te-ai băgat în viața altuia, monșer! Dar, că veni vorba, ia zi, dacă nu luai dimineața pastila, matale cine erai? Napoleon sau Ștefan cel Mare?

Totuși, trebuie să-i dăm dreptate tribunului într-o privință: Monica Tatoiu era mai bună decât Anca Boagiu pentru postul de vicepreședinte al PPE. Ba, în același timp, madam Tatoiu putea fi vicepreședinta socialiștilor, a verzilor, a albaștrilor și a galbenilor cu picățele. Și chiar premierul României, deși pentru postul ăsta nu e nevoie de atât de multă competență cum are madam.

Dintr-un site erotic, unde intrasem eu ca să caut hrană naturistă și săpun cu sulf, aflu că poți excita un bărbat arătându-i pielea. Ce să zic? Depinde. Contează foarte mult unde e întinsă pielea aia – sau strânsă, Doamne, ferește! Dacă-i pielea de pe fundul șefului e puțin probabil să mă excit în vreun fel și am bănuiala că și la colăceii femeii de serviciu rămân destul de rece.

Capital ne previne că „atunci când întâlnești un vin, trebuie să respecți câteva reguli de bună educație”. Parcă mă și văd în cramă, stupefiindu-l pe vânzător cu: „Bună ziua, vinule. Dă-mi voie să mă prezint, sunt Dan. Sunt căsătorit, dar nevastă-mea e la serviciu. Sper să n-o iei ca pe o obrăznicie, dar ce-ai zice să mergi cu mine acasă? Mi-ar plăcea să te miros, să pun gura pe tine, apoi, după ce termin, să mă întind pe o canapea și să trag o țigară”. Iar vinul să-mi tragă o palmă și să-mi zică „porcule!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare