HomeActualitateRevista presei din 21 decembrie: a venit Apocalipsa în...

Revista presei din 21 decembrie: a venit Apocalipsa în USL?

Dom’le, se pare că până la urma și maya aveau dreptate în toată panarama aceasta cu Apocalipsa. De la atâta ciolan, uselenienii sunt aproape de un război care, din câte observ, îl ține treaz chiar și pe Crin Antonescu. Se vede că nu degeaba își încorda Mickey Ponta mușchii pe Feisbuc taman după alegeri, când se dădea mare că PSD are cele mai multe mandate din Parlament. După cum ne povestesc și cei de la Hotnews, Victoraș le-a cam tras clapa la doi oameni din PNL și PC, după ce le-a transformat pe Lucia Varga și Maria Grapini în miniștri delegați (la o adică eu aș fi preferat să-i transforme în miniștri de legat, dar asta e altă poveste). Bașca, a mutat CNADNR-ul de pe tarlaua lui Transformator Fenechiu în cea a lui Adolf Șova. Mi-e clar acum, dragostea nu durează nici măcar trei ani, cum se tot lăudau cercetătorii britanici că ar fi descoperit!

Colegii de la România liberă ne informează că madam Caty Andronescu, protectoarea plagiatorilor de pretutindeni, s-a gândit că nu ar fi frumos să plece din executiv fără să-și lase amprenta, așa că a mai pus de încă o Ordonanță de urgență (chiar, a fost cineva atent până acum la câte au ajuns cei din USL?). Carevasăzică, Abramburica a modificat din nou, la doar o săptămână, o lege organică, pompieristic ca de obicei. Ea a scos din Legea Educației prevederea conform căreia rectorii care sunt și parlamentari ar fi într-o stare de incompatibilitate. Chiar așa, ce-o fi și cu o asemenea prevedere? Păi cu o mână îți semnezi contracte, cu alta îți bagi banii în buzunar, nu văd ce-i în neregulă aici, nu?

Din Capital aflăm că, după ce au scos Discovery din grila de programe, cei de la RCS&RDS au venit cu o ofertă de zile mari: canale deocheate la doar un 1 leu. Cum ar veni, dacă porno nu e, nimic nu e!

Redactorii de sex masculin de la Jurnalul național cred că n-au mai văzut o femeie în carne și oase de vreme bună. Spre exemplu, pe prima pagină a ediției online puteți citi despre „16 lucruri surprinzătoare pe care le fac fetele în secret”, cum puteți deveni un instructor sexual, vedete Playboy ori ce-a pățit o gagică ce și-a arătat sânii la un concert. Mâine-poimâine bănuiesc că o să-l botezați pe Matroz Băsexu, nu?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare