HomeActualitateRevista presei din 7 decembrie: dacă îl pune pe...

Revista presei din 7 decembrie: dacă îl pune pe Crin premier, Băse mai e suspendat?

În Evenimentul zilei de astăzi putem citi un reportaj despre cei doi pakistanezi, Ramzan și Adeel, care, fiind studenți în Sibiu, pregăteau niște atentate teroriste taman de Crăciun. Nu știu de ce, dar, brusc, mi-a venit cheful să desenez caricaturi cu marele lor profet Mahomed. Bașca, dacă SRI a reușit să le dejoace lor planurile, oare nu ar putea să facă același lucru și cu teroriștii din Parlament care tot atentează la statul de drept?

 

Din Jurnalul național aflăm că Puiu Hașotti e foarte nervos pe matrozul Băse și că, dacă nu-l va pune pe Mickey Ponta premier, va fi suspendat în 24 de ore, pe ceas. Domnu’ Puiu, dar dacă o să-l pună premier pe Crin, ce-o să faceți?

 

Colegii de la România liberă ne informează că Hilary Clinton a lansat, ieri, un atac la adresa mai multor state, printre care România și Ungaria, pentru că ar sta cam prost pe partea democratică. De abia aștept dezvăluirile senzaționale pe care cei de la Antena 3 o să le facă despre Secretarul de Stat american, mama ei de băsistă!

 

Contactat de Gazeta sporturilor, Gigi Becali a declarat, după calificarea Stelei în primăvara europeană, că nimeni nu mai poate opri echipa din Ghencea. Bre, Jiji, vezi că ultima oară când ai zis asta n-ai avut gura aurită și v-au dat nemții cinci boabe chiar pe teren propriu, poate acum o să v-o luați pe coajă de la o echipă de pescari amatori, și să vedeți după aia cum o să râdă până și Dinamo de voi.

 

Potrivit Realitatea.net, Vasile Blaga ar fi zis-o, pe șleau, că susține o modificare a Constituției chiar dacă aceasta ar veni din partea USL. La câte bezele trimite buldogul Blaga către Crin și Ponta ai zice că mai vrea să adauge doi trandafiri la sigla PDL.

 

Cei de la Hotnews au aflat, pe surse, că, dacă vor câștiga alegerile, cei din USL îi vor tăia craca lui Leonard Orban, unul dintre puținii oameni competenți din guvernul nostru de cinstiți, pentru a-i face loc lui Eugen Teodorovici, consilierul personal al premierului Ponta. Carevasăzică, nu doar Dragnea își poate propulsa secretarele în poziții-cheie.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare