HomeActualitateS-au sucit: PSD nu mai face spital cu 3...

S-au sucit: PSD nu mai face spital cu 3 mii de paturi, face azil pentru 3 milioane de nebuni!

După ce în campania electorală liderii PSD ne-au promis că o să construiască un spital cu 3.000 de paturi, cel mai mare din Europa, ba ne-au arătat și poze cu macheta acestuia, acum, când s-au văzut, în sfârșit, la butoane, ei s-au răzgândit. Potrivit unor surse interne, conducerea partidului a stabilit că nu spitalul e prioritatea numărul unu: ”Ne-am dat seama că românii cu probleme de natură fizică sunt o minoritate față de cei cu natură psihică și că aceștia din urmă trebuie ajutați, mai curând. Deci nu bolnavii sunt punctul sensibil al României, ci nebunii. Din ăștia avem foarte mulți și trebuie tratați. Uitați-vă numai la rezultatele ultimelor alegeri: sunt peste 3 milioane de oameni care au votat PSD. Cât de sănătos la cap trebuie să fii ca să votezi cu un partid de șmecheri, condus de un condamnat penal, cât de întreg la minte să fii să crezi că alde Dragnea și tovarășii lui își vor îndeplini toate aberațiile debitate pe post de promisiuni electorale?”, a precizat un cunoscut baron local pesedist.

Aceleași surse ne-au declarat că PSD e îngrijorat și de faptul că, la următoarele alegeri, numărul votanților săi nu va mai fi la fel de mare și de aceea intenționează să ia măsuri și în acest sens: ”Se știe că votanții cum ți-i crești, așa îi ai. Or, după actuala generație de pensionari, noi nu prea mai avem votanți, căci tinerii nu vin la vot nici să-i pici cu ceară. De aceea ne-am gândit să organizăm din timp facultăți de pensionari, în toată țara, sub conducerea doamnei Abramburica, care este, cum știm cu toții, foarte pricepută la educație. Facultățile astea vor fi ca orice facultate, doar că n-o să fie nevoie de bacalaureat să te înscrii la ele, deci orice loază cu șapte clase poate să se prezinte la admitere. Facultățile nu o să scoată doctori, ingineri, medici sau alte profesii, o să scoată direct pensionari. Adică tineri de 25 de ani care, la finalul studiilor, vor gândi  exact ca pensionarii din ziua de azi: Firea ne-a dat, Ponta ne-a făcut, Dragnea ne-a promis, votăm PSD, care a furat, ce-i drept, dar măcar ne-a aruncat și nouă niște firimituri.”

Printre cursurile care vor fi predate la Facultatea de Pensionari se numără: cum să călătorești o zi întreagă cu RATB-ul fără să ai vreo treabă anume, cum să te cerți cu tineretul mitocan din ziua de azi în tramvai, cum să te înghesui eficient la coadă la promoții, ca să iei trei drujbe, nu una și cum să urmărești zece ore pe zi Antena 3 fără să-ți vină rău de la lingurică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare