HomeActualitateSă ne râdem cu Puie Monta sau cum fug...

Să ne râdem cu Puie Monta sau cum fug pesediștii de bani ca dracul de tămâie

După ce justiția i-a dat lui Puie Monta dreptul la cuvânt pe care procurorii i-l luaseră curat constituțional, necuvântătorul socialist s-a apucat să explice poporului ce curat este el în scandalul legat de vizita laburistului Blair în patria noastră. ”Ne-am râs” copios și ne-am gândit să vă traducem însăilările pontei socialiste ca să ”ne râdem” în grup.

Zice Puie cam așa: „Sunt de asemenea acuzat de "complicitate morala" la spălarea banilor! Suma de 220.000 euro precizata de procurori ca ar fi fost donata către diverse persoane juridice din Marea Britanie nu a fost niciodată în posesia mea sau a PSD, nici nu am dispus si nici nu am beneficiat de vreun euro din aceasta / nu am cunoscut niciodată (până în ziua de 6 Septembrie 2016) cuantumul, nici cine a platit-o si nici cine a fost beneficiarul ei! In consecinta rezulta foarte clar din toate actele de la dosar ca nu pot sa fiu complice (nici macar "moral") la spalarea unor bani de care nu stiu, pe care nu i-am detinut niciodata, platiti de o firma de care nu am auzit niciodata catre societati si fundatii din Marea Britanie pe care nu le cunosc!"

Rahatul pe care Puie Monta îl consumă în cadrul acestei alocuțiuni se prezintă sub forma unei negații prelungite din care rezultă că habar nu avea despre modul în care s-a finanțat vizita lui Tony Blair. Mitoman de slabă calitate, Puie Monta își dă singur la gamelă afirmând în continuarea textului postat pe Facebook că:

–         A aflat de la consilierul său Sultănescu, omul care conducea Fundația Multimedia cum că finanțarea vizitei lui Blair în România s-a făcut din donații private. Este exclus ca Monta să nu fi aflat și cine a fost generosul sponsor și, mai ales cât a costat distracția.

–         A aflat de la inițiatoarea vizitei, preacuvioasa Ana Bitch(all) că Blair nu vine mocca și că în loc de mălai la plic preferă sponsorizarea unor acte caritabile (așa le place la socialiști caritatea, ceva de speriat!) prin intermediul unei fundații indicate de el. Nu știu cum dracului se face, dar caritabilul Blair a adunat prin aceste scheme caritabile o avere de peste 27 de milioane de lire sterline care pute al dracului de tare! Din nou, este exclus să nu se fi pronunțat cifre, mai ales că preacuvioasa știe că în politică nimic nu e gratis.(vezi faza înregistrată în care-i dădea 5000 de euro la plic lui Geoană pentru un post de deputăreasă).

–         Idiotul Puie Monta (adică omul cu idei multe) susține că, fiind vorba despre un titan ca Blair și PENTRU REDUCEREA COSTURILOR, a fost de acord să transfere niște sclavi de pe moșia sa de la PSD ca să ajute cu organizarea. Adică, zice vagabondul, nu știa și cât costă, dar știa că prețul e baban. Baban raportat la ce?

–         Afirmă că e amic la toartă cu Ghiță, fapt care este de notorietate. Admite că s-au dus la chefuri la dracu să-i ia dar noi și procurorii trebuie să credem că n-au discutat de finanțarea vizitei lui Blair. Adică Ghiță, și acesta mare filantrop, n-ar fi zis ceva de genul: „Ce faci coae? Vezi că i-am dat banii flaușatului de Sultănescu să plătească deranjul pentru Tony. Sper să fii și tu finetti cu mălaiul ăla pe care-l am de încasat știi tu de unde. Vezi poate vorbești cu idiotul de naș-tu să plătească în paula mea facturile alea pentru microfoane că nu facem interceptări pe banii mei, da?”

Pe final, Puie Monta o introduce în hazna pe Ana Bitch (poreclită așa în Partid pentru modul autoritar și ferm în care obișnuiește să se achite de sarcinile politice) pe care o plasează pe lanțul decizional astfel : „toate negocierile privind programul vizitei si partea de donatii au fost purtate direct de catre Ana Birchall cu biroul Dlui Blair din Londra, cu cele doua Fundatii care au organizat (Center for American Progress si Fundatia Multimedia) si cu Ambasada Marii Britanii la Bucuresti” . Denunț în toată regula căci, susține Puie Monta, el n-a discutat despre bani cu organizatorii. Anișoara socialista ripostează ferm și precizează:   „În acest context, mi s-a transmis foarte limpede faptul că dl. Tony Blair nu va percepe onorariu, dar încurajează gazdele să sprijine o acțiune caritabilă indicată de domnia sa. Neavând legitimitatea și calitatea juridică sa ma implic în aspectele de natură financiară am transmis fundației organizatoare din România mesajul echipei oaspetelui din Marea Britanie, pentru continuarea directă a dialogului, contribuția mea oprindu-se aici”. Dacă afirmația dnei Bitch e valabilă, atunci Puie Monta minte ca de obicei. Sau viceversa, dacă Puie Monta spune adevărul dna Bitch trebuie interogată sub tortura unui arest preventiv, ca să aflăm și noi tot filmul. Așa cum este obiceiul casei la DNA. Popcorn și bere, că începe spectacolul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare