HomeActualitateScandalul Black Cube, o golănie monumentală a serviciilor secrete

Scandalul Black Cube, o golănie monumentală a serviciilor secrete

Nu știu alții cum sunt dar eu nu pricep o iotă din scandalul Black Cube în care șefa DNA apare ca o victimă inocentă a unei agenții israeliene. Dezvăluirile aruncate de piață de jurnalistul atomic Ion Tristoiu și publicaţia sa de mic litraj nu fac altceva decât să dea apă la moară lătrăilor care încearcă s-o înfunde pe Kovesi și să i-l agațe de gât și pe neica Werner într-o operațiune de tip „dai în unu’ țipă doi”. La o citire mai atentă, conținutul declarației lui Dan Zorella, publicată prin scurgere ilegală către EvZ și prezentată ca o mare dezvăluire, nu face decât să arunce și mai multă ceață peste o afacere puturoasă cu iz de film polițist prost. Scopul declarației, la care jurnaliștii care scriu după dictare pun botul ca guțanii, este acela de a oferi populimii un vinovat cert, securistul Daniel Dragomir, și o poveste de tip Bollywood din care binili învinge.

Declarația lui Zorella, document secret tehnic vorbind, este sifonată de DIICOT la Evenimentul Zilei, strategic, într-o duminică seara, când poporul se plictisea cu scandalul de la mitigul unioniștilor regizat de gașca lui Sebastian Ghiță. Labe 1 Tv se prezintă regulamentar investigatorul de serviciu Ion Tristoiu care se pune pe umflat personajele poveștii explicând cu patos niște treburi.

Potrivit declarației petardă, Zorella face niște afirmații de tip „mi-a spus tata că i-a spus un om” din care rezultă o stare de fapt destul de maro. Ce zice Daravella ăsta? Zice că:  

 Un evreu i l-a prezentat pe securistul Daniel Dragomir, care încerca să găsească niște detectivi pentru a o investiga pe doctorița Laura Kovesy. Ni se rupe filmul din prima pentru că situația prezentată este Daravella este absurdă. Dragomir caută informații în condițiile în care el gestionează o tonă de informații cu și despre Laura Kovesy. Absurdul rezultă din faptul că Dragomir dorea, auzi drăcia dracului, informații despre declarațiile de avere ale șefei DNA, posibile șpăgi încasate de tatăl ei, despre răzbunarea împotriva Alinei Bica și despre niște conturi ale urmăritei de prin Cipru sau Elveția.

De asemenea Dragomir le-a recomandat să-l evite pe Coldea dar le-a spus evreilor că vor acționa ca o celulă SRI cu binecuvântarea lui Werner și a lui Hellvig, șeful liberal al SRI! Daravella zice că l-a pus pe un alt fost securist evreu, fost șef al Mossad, să verifice afirmația lui Dragomir cum că vor acționa sub umbrela SRI. Și că acesta, între timp decedat, le-a confirmat. Foarte tare și foarte convenabil! Un mort confirmă ce a spus un acuzat. Drept dovezi Daravella aduce niște bilete de avion și facturile de la hotel. Dar vorbește și despre înregistrarea convorbirilor cu Dragomir, care n-a ajuns încă la DIICOT, după cum zice șeful acestei instituții.

După consumarea intrigii puturoase se trece la fapte. Doi berbeci sunt trimiși să acționeze ca „celulă SRI”  și sunt umflați în 48 de ore de la aterizare. Sunt băgați la bulău pentru frăgezit iar apoi dispar că măgarii în ceață. Securistul Dragomir este săltat și el și acuzat de crearea unui grup infracțional. Informația despre arestarea spionilor Black Cube aterizează în presă sub formă de dezvăluiri DIICOT cu tot cu mandatul de arestare al evreilor, fiind evident vorba despre o sifonare cu scop propagandistic.

A doua zi după arestarea spectaculoasă operată de DIICOT taica Werner o numește pe Kodruța în post pentru al doilea mandat. Asta după ce ministresa Prună, care anunțase inițial că va exista un concurs, se sucește la presiunea societății civile trecute în rezervă care-i cere nici mai mult nici mai puțin să încalce legea și s-o reconfirme pe Laura fără nicio altă formalitate. Pulimea română tare s-a bucurat de această numire, sub imperiul scandalului Black Cube, că n-a mai avut timp să audă vocile care vorbeau despre un concurs.  La scurt timp după numire, dosarele DNA făcute pe genunchi cu Securitatea lui Coldea în spate încep să pice precum popicele la controlul de legalitate al instanțelor. Dovadă că Laura nu era nici pe departe eminența cenușie a luptei anticorupție, ci un mulaj de procuror incoruptibil cu doctorat gri și multe pete la CV.

Ieri, 25 octombrie, pe masa maistrului Ion Tristoiu de la Biblioteca  Academiei Române ateriza un plic misterios plasat de o femeie de serviciu, ofițer DIICOT în timpul liber, care conținea taman fotocopia declarației lui Darravela din care conspectase EvZ  duminică. Maistrul a redat-o ca pe o dezvăluire bombă. Numai că nu era a lui, ci a Serviciilor! Mai răsfirați băieți, mai răsfirați!

PS.  Să nu uităm un amănunt. Gașca securiștilor social democrați din SRI a sifonat și ea aceeași declarație în haznaua puturoasă stiripesurse.ro, de unde a fost prelucrată spre intoxicare de deputatul Guiță și televiziunea lui. Manopera pesediștilor a fost mult mai grosieră, dând de înțeles că implicarea lui Werner și a lui Hellvig în spionarea Kodruței a fost devoalată direct de Daravella și nu că evreul aflase asta de la Dragomir, cum susțin securiștii de dreapta.        

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare