HomeActualitateScrisoarea lui Liviu Dragnea din SUA către români (2)

Scrisoarea lui Liviu Dragnea din SUA către români (2)

Am ajuns la aeroport și era cât pe ce să nu mă lase ăia să intru în țară. Un ăla care semăna cu Obama, de 2 metri și vreo 200 de kile, se uita la pașaportul meu și la un ecran și zicea; convict, convict! Imediat mi-am dat seama că zice că sunt condamnat. De unde dracu’ știa, nu știu! Noroc că mă învățase Ana un cuvânt pe care îi ziceam ori de câte ori ăla îmi zicea condamnat. Convict, zicea ăla, suspension, ziceam eu. Am ținut-o așa vreo oră. Între timp m-am prins de schemă și mai băgam și political foldăr made bai Băsescu end Coldea. P-asta mi-o zisese Meleșcanu care m-a condus la avion și care zicea că la Ponta a ținut. Nu știu dacă m-a crezut sau or fi sunat ăia care ne-au vândut invitațiile pe ibei dar la un moment dat mi-au dat drumul să intru.

M-am suit într-un taxi condus de un teleormănean de-al meu pe care l-am selectat după înjurăturile neaoșe pe care le rostea la adresa unei babe care avea pretenția să i se scoată bagajul din portbagaj. Când am auzit cuvântul hoașcă am știut că am nimerit bine. Omul era din de la mine din Vârtoape și era și singurul votant PSD din America. I-am lăsat bacșiș un calendar cu programul de guvernare și m-am băgat la odihnă. Seara a venit să mă ia de la hotel și m-a dus la acțiunea organizată de domnul Ștramp. Pe drum mi-a zis că ăstuia prietenii îi spun Gei. Adică de la J-ul ăla din nume care la ei se pronunță Gei. Am reținut-o și m-am apucat de treabă.

Partiul, că așa am înțeles că se zice, se ținea la un resort d-ăsta de lux. Resort pe dracu’, că e doar cât livingul meu de la Alexandria care se întinde pe două străzi, că d-aia am și probleme cu postașul că nu nimerește niciodată strada pe care este intrarea. Chiar mă gândeam că Gei ăsta se dă magnat în imobiliare dar ne-a chemat în polatra asta să ne cinstească. După aia am aflat care-i șpilul. Omul ne invitase la o cină cu format restrâns după cum zicea taximetristul care mi-a tradus că scrie pe invitație. Păi dacă e format restrâns, înseamnă că d-aia ne-a înghesuit în debaraua asta, ca să ne restrângem. Am uitat să vă spun că invitația pe care am cumpărat-o eu cu 100.000 de dolari era valabilă doar în curte. În formatul restrâns costa vreo 500.000 și aveai acces în debaraua unde se servea masa. Noroc că aveam 10.000 mărunt la mine și i-am plasat unui chelner mexican care căra tăvile. M-a luat ăsta prin spate și m-a băgat pe o ușă unde țineau pubelele de gunoi și pe unde intrase și Putin odată și am ajuns direct în debara la Gei. Am scos pe șestache albumul cu poze de la partid. L-am identificat rapid pe unu’ David Neunes care ar fi un fel de președinte al comisei SRI de la ei. L-am păcălit repede și a acceptat să facem o poză. Sorinel s-a mișcat bine iar poza a ieșit perfect. Am văzut că ăia de la partid au pus-o pe Facebook și au scris că am purtat discuții despre combaterea terorismului și alte vrăjeli d-astea. Dă bine la prostime așa că i-am felicitat. După aia l-am descoperit pe Ed Royce. Acesta cică e un fel de președinte al comisiei de politică externă de la parlamentul lor. La ăsta n-a ținut vrăjeala că mi-a cerut 5000 de dolari pentru poză. I-am dat că era important și le-am zis la partid să scrie că am vorbit despre relațiile româno-americane și că ne-a lăudat ceva de speriat. La cât rahat e în postarea aia doar Ponta putea să o scrie. M-am mai pozat cu un flaușat care căuta un pahar cu șampanie. I l-am dat pe al meu și a acceptat să facem poză. Ăsta e, cică, viitorul consilier al lui Gei pentru securitate națională. Bun ce-o fi mi-am zis.

(va urma)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare