HomeActualitateSenzațional! Dana Grecu, desființată de educatoarea de la grădiniță!

Senzațional! Dana Grecu, desființată de educatoarea de la grădiniță!

După ce a apărut în presă o scrisoare deschisă adresată de fostul șef al Danei Grecu, din perioada când lucra-n Pitești ca jurnalistă, nu ca gornistă, o nouă scrisoare publică apare în presă, aceasta fiind scrisă chiar de educatoarea de la grădiniță a Danei, doamna Pompiliu Maria.

„Nu știu ce s-a întâmpla în ultimii zeci de ani cu Dana, că atunci când era mică te mai puteai înțelege cu ea, dar acum urlă ca din gură de șarpe. Evident, nu-și mai face somnul de prânz, nu mănâncă tot din farfurie, și vede toată țara ce reacții are. Când era mică cerea să meargă mai des la toaletă, dar acum realmente se c@că pe ea, și nu-i frumos că e fetiță și nu se pretează.

Ca să fiu sinceră, atunci când copiii de la grădiniță nu mă ascultă, deschid televizorul pe Antena 3 când are Dana emisiune și le zic «dacă nu sunteți cuminți vă dau la Dana». Are un efect incredibil!

Dana, colorează mai mult, nu mai urla și papă tot.”

Presa așteaptă cu nerăbdare și alte scrisori deschise adresate Danei Grecu, de la primul iubit, primul gunoier și primul preot care a venit să-i sfințească apartamentul.

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare