SENZAȚIONAL! Viitoarele locuri de muncă ale lui Dan Diaconescu

de Mihai Cernea , 22 ianuarie 2013
740046_397411347020338_196902038_o

Dan Diaconescu a rămas fără  OTV: „un lucru salubru”, cum a zis CTP-ul. CNA i-a retras licența! Așa că s-a terminat cu emisiunile în care Condurățeanu ne îndeamnă să credem în leacuri băbești cu ochi de broască și pătrunjel. Cu toate astea, nu cred ca o să scăpăm de marele lider mov-roz-bonbon. Nu rămâne el fără slujbă.

Asumând că DDTV rămâne la desene animate din anii ’40 (și cine și-ar putea dori altceva?), DD-ul ar putea foarte ușor să se angajeze la o televiziune de știri. Ce partid nu și-ar dori publicul ușor de manipulat al OTV-ului. Poți să-i faci să creadă că Băsescu e un hermafrodit extraterestru venit să domine planeta. Dacă o zice Diaconescu, trebuie să fie adevărată!

Iată deci patru scenarii pe care le considerăm plauzibile, legate de viitorul profesional al copilului teribil din Caracal.

România TV: Mai știți emisiunea „Altfel” de pe Realitatea cu Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu? Ei bine, experții bunului-gust de la RTV își vor dori să repete schema cu un dialog pe problemele săptămânii între Gigi Becali și Dan Diaconescu. Un „Tănase și Dinescu” țintit la publicul cu trei clase primare. Ar fi excelent.

Realitatea TV: Ar dinamita emisiunea „Dosar de politician” vorbind ore întregi despre toți cei care l-au amenințat că-l arestează. Nu s-ar termina niciodată. Un calcul simplu spune că, dacă e să-l credem pe Dian Diaconescu, i s-au arătat cătușele de vreo 2,73 ori pe zi, cu aproximație.

B1 TV: Producătorii de la B1 sigur nu i-ar putea rezista unui talk-show superproducție cu titlul „Lumea în nuanțe de gri”, cu Robert Turcescu și Dan Diaconescu.

Antena 3: „Apocalipsa lui Dan”, cu Dan Diaconescu, Oreste și Condurățeanu. O emisiune în care cei trei corifei deplâng eșecul spiritual și politic al națiunii, totul din vina lui Băsescu bineînțeles, că totuși vor fi semnat niște contracte.

 

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+