HomeActualitateSinucigaşa veselă şi divertisment cu fundul

Sinucigaşa veselă şi divertisment cu fundul

– Pe Money Channel am văzut două titluri ciudate: febra, semn de sănătate şi călirea prin frig. Deci, se iau doi pensionari, unul gripat, cu febră 40, şi celălalt aproape îngheţat lângă caloriferele RADET. Dacă se ţin reciproc în braţe, ori scapă amândoi, ori se mai eliberează două apartamente pe palier.

– La France 24, analiştii discutau despre starea de sănătate a preşedintelui Irakului, Djalal Talabani, spitalizat din cauza oboselii şi a epuizării. În schimb, pe-al nostru nu l-a obosit deloc numărarea voturilor anti-ARD.

– Pe Paprika TV văd tot felul de macho-meni, plini de muşchi, tatuaţi, neglijent neraşi, care bucătăresc voioşi tarte şi prăjituri. Dacă asta îşi doresc doamnele şi domnişoarele, succes! Prefer să mănânc semipreparate congelate, decât să fac bicepşi bătând ouă cu telul.

– Am văzut o reclamă cu Messi la Turkish Airlines pe Travel Channel. E ca şi cum l-aş fi admirat în poartă la FC Barcelona pe Suleyman Magnificul.

– E o emisiune despre mirese pe TLC, Miresele din Beverly Hills. O blondă tunată declara că-şi caută o rochie frumoasă, că e foarte emoţionată şi că e la cea de a treia căsătorie. Prima dată era foarte tânără, a doua oară aveau conflicte de personalitate, probabil bătăi, iar acum îşi găsise fericirea. Dacă îşi căuta altă rochie de mireasă, probabil unul dintre primii soţi evadase din cămin pe o frânghie confecţionată din rochia fufei.

– După ce s-a sinucis, Zăvoranca râdea cu gura până la urechi la Capatos în show-ul lui inteligent şi haios. Deci, e adevărat, păcătoşii ajung până la urmă unde le e locul: în cazanul cu noroiul lui Capatos!

– Moise Guran la TVR 1 ne prezenta un material despre americanii care vor să inventeze computerele şi mobilele cu simţuri. Să poţi să guşti un vin direct pe ecranul telefonului. Sau să miroşi un parfum. Vă daţi seama că nu s-ar mai uita nimeni la ştiri politice? Cine vrea să se delecteze cu mirosul de neuitat al unui rahat de discurs de politician?

– Un promo de un divertisment debordant la Kanal D ni-l arată pe Liviu Zgârciu la Roata Revelionului. Aici, câţiva manelişti plus Botezatu suflă în ţevi de cornete, iar ţintele sunt fundurile asistentelor de platou. Şi eu care credeam că de Revelion sunt programe speciale, nu d-astea obişnuite cu creatori distrându-se cu funduri.

– Pe Digi24 am înţeles că Antonescu avea, de fapt, un acord semnat cu UDMR încă dinainte de alegeri. Ştiu de ce a uitat de el, ca şi de demisia aia promisă în Parlament. Omul e somnambul şi guvernează în somn. Coşmar, nene!

– Pe Eurosport am văzut cum un neamț a câștigat competiția de schi-fond cu pușca în spate. Propun ca următorul campionat să se desfășoare în Sectorul 5 care este. Avem pârtii bătătorite pe străzi și când ajungi la primărie ochești ținta aia cu capul mare și mâini lungi, de bandit.

– Pe Național TV rula o reclamă la o casă de amanet, cred, numită „leii de aur”. Un moș ne sfătuia să punem într-un plic bijuteriile vechi de aur, să le trimitem lor. Ei le evaluează și ne trimit banii prin poștă. Deci, doamna Maia Morgenstern ar putea să-şi pună cerceii însângeraţi într-un plic, pe adresa Roşiei Montane!

 

Publicat în AC Nr. 52

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare