HomeActualitateSpună lumea ce o vrea, Felix n-a vorbit cu...

Spună lumea ce o vrea, Felix n-a vorbit cu Securitatea

Eu m-am convins că Voiculescu n-a colaborat cu Securitatea. De ce ar face roșu-n gât Badea, Gâdea și Ciutacu și de ce i-ar pompa frenetic o venă pe frunte Danei Grecu dacă nu ar ști, și ei, că Voiculescu e de o corectitudine exemplară? Omul, pur și simplu, n-a dat cu subsemnatul despre vecini și nu și-a pârât rudele. Nu-i stă în caracter să facă mizerii de gen. Tocmai d-aia și-a făcut televiziune, să facă alții mizeriile pentru el.

Dar nu stă lumea liniștită și ghici, popor, cine vine cu dovezi „zdrobitoare” despre activitatea de securist a celuilalt domn Dan? Tocmai verișoara lui, venită la Curtea de Apel, cu soțul de mână, să-l distrugă pe cel care, doctrinar și nu numai, dorește să conserve aparența că n-a pus în viața lui semnătura pe o foaie de raport. Rușine, doamna verișoara lui domnu’ Dan Voiculescu! Să nu vă mire dacă, diseară, Gâdea vă dovedește că greșiți, că sunteți o băsistă care ați făcut afaceri cu Videanu și Udrea. Și, domnule soț al doamnei verișoara lui domnu’ Dan Voiculescu, să nu vă mire dacă Badea vă arată pumnul în trafic. E riscul meseriei lui de baleguard.

Așa cum obișnuiesc, angajații de la Antena 3 vor demonstra, diseară, corectitudinea lui Voiculescu. O să dovedească la tot poporul că verișoara lui „Felix” nici nu există, patronul Intact fiind singur la bunici și în arborele lui genealogic nu se află nicio rudă cu dosar. Dom’le, să-l lase lumea-n pace pe Voiculescu, doar dă de mâncare la flămânzi. Și vine sezonul rece, angajații lui au nevoie de murături și zacuscă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare