HomeActualitateStenograma senzațională! EBA și Băse!

Stenograma senzațională! EBA și Băse!

Jurnalul național, Evenimentul zilei, Adevărul, Revista As și Mămica de azi. Toate aceste publicații au pus mâna pe câte-o stenogramă compromițătoare-n ultimul timp. A sosit momentul ca și Academia Cațavencu să vă prezinte un dialog compromițător, de data aceasta între EBA și tatăl ei, Traian Băsescu. Interceptarea a avut loc în această dimineață la ora 10 (GMT +2:00/ Crin Mean Time -24:00):

EBA: Tatiiii!

Băse: Da, fetița lu tata?

EBA: Tatiiii! Nu pot s-ajung la Parlamenți azi că mi se dezumflează o buză. Trimite, te rog, echipa specială de SPP-iști să mă vulcanizează că nu pot să mă afișez din partea lui România așa la europeni.

Băse: Nu pot. Azi sunt toți la Parlament deja, că avem intâlnire cu Martin Schulz, președintele Parlamentului European.

EBA: Aaaa, am văzut eu dimineață că ai dat tu pe Facebook că atendezi la ceva, dar părea puțin plicti. E multă lume acolo?

Băse: E destulă…

EBA: Jurnaliști?

Băse: Da.

EBA: Atunci nu vreau să vin. Că ei e răi și jurnalistele sunt invidioase că eu am hainuri de firmă. Și mă măsoară din picioare până-n capuri să vadă ce port. Nesimțituri.

Băse: Exagerezi…

EBA: Nu exagerez de nimic. Apropo. Am citit acum că au mai scos ăștia o sternogramă cu domnul Sorin (n. r. Blejnar) și o secretară… Monica Constânceanu. Ai id-ul ei de mess? Că vreau să fiu prietene. Tipa-i tare și am citit că nu suportă porcăiții sau pocăiții.

Băse: Nu știu. N-am timp acum. Vezi pe net!

EBAa: Aoleu. Așa sunteți toți. Tu și Syda mă pasați cu nepăsăruri de seamă. Nu te mai sun, asta-i clar. Și spune lui Schulz să nu mai vină că ține SPP-uri pe loc. N-are treburi la el în țări?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare