SUA ne pot ajuta. Trump a ridicat un zid între State și Mexic, poate face și o groapă între Ucraina și Bulgaria

de Laurenţiu Muşoiu , 31 martie 2020
SUA ne pot ajuta. Trump a ridicat un zid între State și Mexic, poate face și o groapă între Ucraina și Bulgaria

Casa Albă a dat asigurări României că se poate baza în continuare pe tot sprijinul SUA pe timpul pandemiei mondiale de COVID-19 și a războiului rece care a intrat în carantină alături de noul coronavirus.

SUA au argumentat că, atât timp cât președintele Donald Trump a reușit să ridice un zid la granița Statelor Unite cu Mexic, nu îi va fi greu să creeze o groapă între Ucraina și Bulgaria.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  13 aprilie 2020 0:53

  DE FLORII , ASCULTAM PE PAPA , IAR DE PASTE , APRINDEM LUMINA !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  12 aprilie 2020 21:36

  DACA SE GASESTE UN POST CARD , SAU SRISOARE , UITATE DE VREMURI , PRIN SERTARE , ESTE BINE DE A FI PUBLICATE , POST CARD-URILE , SAU SCRISORILE , DEOARECE , SUNT DOCUMENTE DE ARHIVE , DACA DEJA AU TRECUT 30 DE ANI DE ZILE . CA DACA LE GASESTE , ALTA PERSOANA , NECUNOSCATOARE INTR-ALE SCRISULUI , ARUNCA POST CARD-RILE , SAU SCRISORILE , IAR MEMORIILE CELOR CE AU SCRIS SCISORILE SAU POST CARD-URILE , POT FI MEMORII PIERDUTE DEFINITIV , DEOARECE , PE SCRISORI SUNT SCRIERI DE MANA SI CU SEMNATURI VALOROASE , PENTRU A PRETUI OAMENII , SI PRIN DOCUMENTE DE ARHIVA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 aprilie 2020 22:27

  DACA LA POLUL NORD , ESTE SOARE 24 DE ORE PE ZI , IAR DACA UN SATELIT , S-AR INVARTI , DEASUPRA PULULUI NORD , DE LA VEST LA EST , ATUNCI PROBABIL , AM ZARI NOAPTEA SATELITUL SUS PE CER , CA PE O STEA BLEU , PE UNDEVA , SUS PE CER , IN DREPTUL STELEI POLARE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 aprilie 2020 22:07

  I-MI PLACE DE SPACE X , CARE PROBABIL ALIMENTEAZA , STATIA SPATIALA INTERNATIONALA . PROBABIL , CA PE LA ORELE 2200 , PE CERUL BUCURESTIULUI , SE VEDE O STEA CE CALATORESTE DE LA VEST CATRE EST , CU O VITEZA CONSTANTA , CARE PROBABIL , ESTE STATIA SPATIALA INTERNATIONALA , CARE PROBABIL LA O ALTITUDINE MAI MARE NU ESTE INTUNERIC , CI ESTE LUMINA , SI LUMINEAZA , STATIA SPATIALA INTERNATIONALA , IAR DIN BUCURESTI , NOAPTEA , STATIA SPATIALA INTERNATIONALA , SE VEDE CA O STEA , BLEU . DEASEMENI SI LA MAREA NEAGRA , CAM PRIN ANII 1986 , IN LUNA AUGUST , AM VAZUT , SUS PE CER , CAM PE LA ORELE 2200 , TOT ACEIASI STEA BLEU , CARE VINE DIN SPATE SI SE DUCE DINCOLO , DE MAREA NEAGRA , ADICA , STEAUA BLEU , VINE DINSPRE VESTE , SI SE DUCE , CATRE EST , LA MAREA NEAGRA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  01 aprilie 2020 22:59

  AM AUZIT LA TELEVIZOR , ASTAZI 01 APRILIE 2020 , CAM LA ORELE 1055 , PM VOCEA SEFEI MELE , DE LA CASA DE COMENZI , DE PRIN ANII 1980 , OARE CEI DE LA TELEVIZIUNE SA-I FI INREGISTRAT VOCEA SEFEI MELE DE LA CASA DE COMENZI ? SE PREA POATE , DACA UNELE COMENZI DE ALIMENTE , AJUNGEAU PE LA CEI DE LA TELEVIZIUNE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  01 aprilie 2020 18:30

  AM OBSERVAT CA 30 DE RIDICARI DE PICIOARE , PLUS INCA 15 RIDICARI DE PICIOARE , DA DRUMUL LA RESPIRATIE , LA O RESPIRATIE MAI BUNA , PROBABIL CA RIDICARILE DE PICXIOARE , STAND PE PAT PE ORIZONTALA , FAVORIZEAZA , ARDEREA GRASIMII , DE PE BURTA , SI PUNE IN MISCARE PLAMANII , FAVORIZAND O RESPIRATIE MAI BUNA , PROBABIL , CA EXERCITIILE FIZICE IN CASA SUNT FOARTE BUNE .

  raspunde comentariului
+