HomeActualitateSuperofertă: La trei impozite plătite, primeşti şase înapoi!

Superofertă: La trei impozite plătite, primeşti şase înapoi!

Locuitori din mai multe oraşe ale ţării ne-au semnalat că zilele acestea oficiile Fiscului au lansat o promoţie ieşită din comun: pentru a-i convinge pe români să le treacă pragul cu mai mult curaj, ele au demarat programul „Plăteşti trei impozite, îţi dăm şase înapoi!”. Ca urmare, la sediile ANAF  s-au format cozi infernale, fiecare contribuabil dorind să-şi ia înapoi, cu dobândă, banii investiţi în statul român – acest pariu care, deşi necâştigător, iese întotdeauna în câştig pe spinarea noastră.

De pildă, la filiala din Urziceni înghesuiala a fost atât de mare încât în ambuscada creată s-au rupt până şi uşile instituţiei. „Nu-i adevărat că uşile au fost rupte de furtună. Oamenii le-au rupt, când s-au îmbrâncit să-şi plătească impozitele”, ne-a declarat Lefter Pielescu, un contribuabil aflat printre fericiţii răsplătiţi în cadrul promoţiei. În ciuda distrugerilor provocate, reprezentanţii Fiscului sunt mulţumiţi că au reuşit să schimbe percepţia românilor în ceea ce-i priveşte.

„Mereu noi am fost ăia care iau. Acum am vrut să demonstrăm că putem fi şi ăia care dau. Şi această superofertă e doar începutul. Avem de gând să facem, la sfârşitul sezonului de iarnă, şi reduceri substanţiale la taxa pe stâlp şi chiar să lansăm o tombolă pentru scutirea la acciza pe benzină. De asemenea, în colaborare cu Superbingo şi autorităţile locale vom lansa un inedit concurs, intitulat „Mori şi câştigi”, în care câştigătorii vor primi în avans ajutorul de înmormântare şi o primă pentru colivă, dacă se angajează să moară anul ăsta şi să şi voteze pe cine trebuie”, a precizat un înalt funcţionar din cadrul ANAF, domnul Ciordel Jupuiescu.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare