HomeActualitateTop 10 lucruri petrecute imediat după anunțarea victoriei lui...

Top 10 lucruri petrecute imediat după anunțarea victoriei lui Biden în alegerile americane

S-a tras cortina peste alegerile americane. Primele 10 lucruri întâmplate imediat după anunțarea victorei lui Biden le puteți afla numai din relatările reporterilor Academiei Cațavencu!

1. La RTV, Digi24 și Antena 3, toți analiștii care s-au înșelat în privința rezultatului alegerilor americane au fost invitați să prezică românilor ce se va întâmpla în continuare în America

2. După anunțarea rezultatelor finale ale scrutinului prezidențial, Joe Biden și-a anunțat pentru a patra oară victoria în alegeri, din simplul motiv că uitase de precedentele ieșiri pe scenă cu mesaj similar pentru națiune.

3. Mesajul lui Biden pentru popor a fost inițial scurt și concis: ”Vă mulțumesc, iubiți alegători din Ucraina, pentru votul vostru!”. În schimb prezentarea a durat peste 15 minute, pentru că Biden uita de fiecare dată motivul pentru care trebuia să își esprime recunoștința.

4. Recunoscător prietenilor din Europa de Est pentru susținerea lor, Biden a anunțat că va face o vizită și în România până la sfârșitul lui 2010, maxim începutul lui 2008.

5. Victoria lui Biden l-a făcut pe Ion Iliescu să declare că este pregătit pentru o nouă canididatură la președinția României, iar pe liderii USR să dea drumul licitațiilor pentru lozurile cu premiu unic ”5 minute la masă cu mărețul nostru lider mondial”.

6. Imediat după oficializarea victoriei lui Biden, Secret Service a ascuns valiza nucleară prezidențială, după ce în prealabil i-a demontat butonul roșu și i-a turnat super glue în încuietori.

7. Remarcă tristă a lui Donald Trump, după închiderea numărării voturilor: ”Ce blestem pe poporul ăsta american, să trebuiască să aleagă între un diliu și un senil!”

8. Trump a reacționat violent după ce Kamala Harris l-a anunțat că trebuie să-și strângă bajagul. ”Nu faci dumneata ordine la mine în birou, escroaco! Șomâltoaca escroaca! Te trimete boșorogul ăla de Biden la furat? Hoațo! Hai sictir de derbedoaică! Du-te-n mă-ta de golancă! N-o spui tu, pitica dracului! N-o spui tu, pitică neneorocită! Cine ești tu, fă proasto, Ministrul Justiției? Taci dracu din gură, cățea turbată! Taci dracu din gură, vită-ncălțată! Du-te dracu de aicia, imbecilo, marș în mă-ta de curvă!”, a fost răspunsul deloc original al lui Trump.

9. Ca să nu fie silit să părăsească, în ciuda rezultatelor, Casa Albă, Donald Trump a anunțat că o va cumpăra mâine, cu banii jos.

10. Vladimir Putin a mărturisit că se simte confuz cu privire la motivul pentru care America a trebuit să aștepte zile întregi pentru aflarea rezultatelor alegerilor. ‘În Rusia, noi știm deja rezultatele alegerilor înainte ca urnele să se deschidă. Ba chira, de cele mai multe ori, chiar înainte ca alegătorii să ajungă la urne”, a declarat Putin, contrariat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare