TOP 10 motive pentru care parlamentarii PSD vor să taie pădurile

de Spartakus , 14 iunie 2014

Potrivit unor amendamente depuse de 38 de deputaţi PSD la Codul Silvic, pădurile ar putea fi scoase din fondul forestier şi transformate în pensiuni, spaţii de agrement, baruri, piscine sau cartiere rezidenţiale. Deşi acuzaţi că ar vrea distrugerea pădurilor româneşti, parlamentarii care au iniţiat şi semnat legea susţin că, dimpotrivă, ar fi acţionat din cea mai profundă grijă faţă de natură şi au oferit şi câteva motivaţii ale propunerii lor.

*Deputaţii PSD vor să taie pădurile fiindcă sunt patrioţi şi mândri că sunt români: „N-o să mai permitem ungurilor să ne taie copacii, o să-i tăiem chiar noi!”, a precizat unul din iniţiatorii legii.

*Văzând că turismul nu merge deloc, parlamentarii vor să transforme România într-un deşert, pentru că numai atunci vom fi ţara cu cea mai mare plajă din lume, să nu mai stea turiştii străini înghesuiţi pe cearşafuri.

*Din cauza crizei declanşate de Băsescu, bugetarii şi pensionarii n-au mai avut ce arunca la tomberoane, aşa că urşii-gunoieri din Braşov şi alte judeţe montane s-au refugiat în pădure, unde atacă oamenii, tot de foame. De aceea, turiştii străini se tem să mai vină în România, deci pădurile trebuie defrişate, să vedem: unde se mai duc urşii atunci?

*Parlamentarii spun că n-au ce face cu atâta aur verde, aşa că vor să-l convertească mai repede în aur galben: „Eu m-am rugat de nevastă şi de amantă să poarte şi ele nişte aur verde la gât, dar nici n-au vrut să audă. Tot aurul de 24 de karate le place mai mult”, a precizat un deputat.

*Doar defrişarea totală a pădurilor va face imposibile accidente precum cel din Apuseni. În acest fel vom deveni prima ţară din lume fără accidente aviatice.

*Pentru că nu vor să aibă emoţii la alegerile prezidenţiale, parlamentarii PSD taie pădurile ca să construiască în schimb cât mai multe cartiere rezidenţiale pentru votanţii lor tradiţionali: morţii. „De fapt, spune un deputat, nu facem nimic rău: doar înlocuim un loc cu verdeaţă cu alt loc cu verdeaţă”.

*După ce au auzit la televizor că arborii sunt veritabile „rezerve de oxigen”, parlamentarii vor să-i taie pe toţi, de teamă că, la câte păduri avem, România ar putea sări în aer.

*Parlamentarii susţin că s-au săturat să vadă prin păduri grătare care le afumă vilele şi nu mai vor să vadă scrijelit pe toţi copacii „Gigi + Maricica = Love”. De aceea vor tăia toate pădurile, contribuind astfel decisiv la ridicarea nivelului de civilizaţie al românilor.

*Deşi majoritatea sunt trecuţi de prima tinereţe, parlamentarii sunt foarte activi sexual şi ştiu că „pădurile” nu mai sunt la modă încă din anii ’70.

*Parlamentarii taie pădurile ca să fie siguri că, dacă o să vină cândva la putere vreun Ţepeş, nu va avea în ce să-i tragă în ţeapă.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+