HomeActualitateTop 10 oferte imbatabile pe care le pregătesc prostituatele...

Top 10 oferte imbatabile pe care le pregătesc prostituatele bucureștenilor, de Sărbători

Ca orice român mândru că este el român în România, ne-am obișnuit ca în fiecare an orice chioșc, consignație, crâșmă, restaurant sau bar de hispsteri dubioși să aibă program special de Revelion. Anul ăsta, însă, cel puțin în Caăpitală, pandemia a dat peste cap planurile comercianților și a pasat libertatea ofertelor speciale în curțile, pardon, pe traseele prostituatelor bucureștene.

Sursele ihtiologice au declarat în exclusivitate pentru Academia Cațavencu că fetițele din Capitală pregătesc programe de divertisment, promoții și servicii la prețuri speciale pentru nopțile perioadei dintre Ajunul Crăciunului și Revelion.

Deci. Noi toți peștii de pe raza municipiului București ne-am adunat într-o ședință, pe strada Mătăsari, că Parlamentul era închis, și am decis ca toate fetițele care le avem noi să lucreze non-stop de la Crăciun și până la Revelion. Deci, cum să vă zic, o să avem toate zilele astea, adică nopțile, decât promoții, programe speciale, de la sex cu lăutari până la țigara de după inclusă. Avem noi un puștiulică țigan, știți ce frumos cântă? Avem și cd-uri cu Fuego și țigări de contrabandă din Moldova. Cado!”, a declarat pentru Academia Cațavencu Fane Bibanu, unul din reprezentanții Sindicatului Prostituatelor din Capitală

Mai mult decât atât, reporterii noștri incognito au reușit să pună mâna și pe un pliant care prezintă ofertele și tarifele pentru Sărbători. Astfel, cetățenii Bucureștiului vor fi tratați cu:

1. Sex cu petarde – 500 lei;

2. Sex cu artificii, bombe, tiribombe, vulcani, fluturași, bombe cu două capete – 550 lei;

3. Sex la „Cumpăna dintre ani” – 1.000 lei;

4. Sex cu colinde de Fuego – 50 lei;

5. Sex cu adrenalină (Sex în timp ce îți este furat portofelul, telefonul și cheile de la mașină) – GRATIS;

6. Sex cu plugușor (Bici pentru plugușor inclus) – 100 lei;

7. Sex cu capra – 250 lei;

8. Sex în grup (cel mai probabil pentru parlamentarii UDMR) – 999 lei;

9. Sex pe telefon (Telefonul nu este inclus. Clienții sunt rugați să vină cu propriul telefon. Se recomandă un telefon mai rezistent care să nu cedeze la greutate mare) – 700 lei;

10. Sex cu numărătoare inversă înainte de finalizare – 300 lei;

Prostituatele vor lucra non-stop în nopțile dintre 24 si 25 decembrie și 31 decembrie – 1 ianuarie, cu toate riscurile privind sancțiunile aplicabile pentru nerespectarea dispozițiilor stării de alertă, acceptând cărți de credit, cash, euro, dolari, ruble, tichete de vacanță și bonuri de masă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare