HomeActualitateTVR, la un pas de închidere după ce Stelian...

TVR, la un pas de închidere după ce Stelian Tănase a cerut deconspirarea ofițerilor acoperiți

Anunțul făcut de Stelian Tănase ieri, prin care acesta cerea noului director SRI să-și retragă ofițerii acoperiți din cadrul instituției, a produs panică nu doar pe holurile Televiziunii de stat, ci și la nivel guvernamental. Guvernanții se tem că, dacă măsura cerută de Tănase va fi materializată, TVR s-ar putea închide, din lipsă de oameni.

”Se știe că la TVR, dacă mergi în fața clădirii și strigi ”Mama”, apar la geamuri sute de femei, care și-au angajat copiii acolo. Ei bine, cu ofițerii acoperiți lucrurile sunt și mai complicate. Dacă aceștia vor fi descoperiți și, în consecință, dați afară, TVR va fi obligată să-și închidă porțile, pentru că, după calculele noastre, vor mai rămâne pe poziții doar câțiva cameramani, fata aia de la Tezaur folcloric și două femei de serviciu, care nu știu să scrie și de aceea n-au putut fi recrutate”, ne-au declarat surse din cadrul guvernului.

Reprezentanți ai angajaților din TVR au criticat măsura lui Tănase, considerând-o discriminatorie: ”De ce să ne dea pe noi afară, ăștia, care dăm cu subsemnatul la SRI? Ca să rămână doar ăia care dau cu subsemnatul la CIA și Mossad? Nu e corect! Ori plecăm toți, ori nu mai pleacă niciunul”, a precizat un cunoscut prezentator, care a cerut să-i păstrăm anonimatul.

Alți angajați nu au fost însă la fel de speriați de faptul că vor fi dați afară: ”Care-i problema? Plecăm de la TVR, dar există atâtea televiziuni la care ne-am putea angaja. Dacă nu ne primesc la Antena 3, că acolo se fac reduceri de personal, atunci mergem la RTV și nu schimbăm decât o literă din inițialele postului: o să ne intitulăm RT, adică Russia Today, și vom transmite exclusiv în limba rusă, ca să nu mai existe dubii”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare