HomeActualitateUn pacient Sanador, trezit după 2 ani de comă,...

Un pacient Sanador, trezit după 2 ani de comă, a redevenit inconștient după ce a aflat valoarea facturii de spitalizare!

Un pacient Sanador, trezit după 2 ani de inconștiență, a reintrat în comă după ce a văzut factura de spitalizare! În vârstă de 40 de ani, Vasile Moșene s-a trezit dintr-o comă doar ca să se întoarcă din nou la somn, după ce a aflat că factura sa pentru servicii spitalicești era de aproape 500.000 de lei și continua să acumuleze sume de plată, deoarece omul ieșise din stare de inconștiență vineri după-amiază, la doar câteva ore după ce medicul care-l internase și în tratase plecase într-un concediu de o săptămână.

Vasile Moșene a căzut în comă acum 2 ani, după ce a avut un accident de mașină. Medicii spitalului Sanador, unde acesta fusese transportat de rude, au făcut tot ce a putut pentru a-l face să se trezească, dar nimic nu a funcționat până săptămâna trecută, când în sfârșit au reușit să-l aducă înapoi.

Suntem foarte fericiți că v-ați întors printre noi”, i-ar fi spus managerul spitalului, cu un zâmbet larg, pacientului Moșene, după ce acesta și-a revenit din comă. „Ați fost cel mai fidel client al nostru. Factura dvs. ajunge aproape la 500.000 de lei”, a conchis, tragic și neinspirat directorul Sanador, după ce a auzit aceste cuvinte, Moș Ene făcând un atac de cord și a căzând înapoi în comă.

Până la această oră personalul medical nu a riscat nicio prognoză în privința posibilității ca Vasile Moșene să se trezească mai devreme ca factura sa de servicii spitalicești să se dubleze.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare