Următoarea ediție de la ”Românii au talent” va avea loc în tramvaie și troleibuze

de Spartakus , 17 aprilie 2015
Talentata doamnă din imagine va prezenta juriului țigara electronică ”Nostalgia”, cu fum de Carpați, care-i poate calma instantaneu pe pensionarii agresivi

Avalanșa de filmulețe postate în ultima vreme pe Internet, cu pensionari bătăuși, femei isterice și alte asemenea specimene, nu doar că a generat controverse aprinse, dar le-a și dat producătorilor emisiunii ”Românii au talent” ideea de a realiza următoarea ediție în mijloacele de transport RATB. Cei de la ProTV și-au dat seama că locația e mult mai potrivită decât castingurile clasice, deoarece doar în tramvaie și troleibuze, românii își pot manifesta, fără inhibiții, talentele ascunse.

”La casting, oamenii au foarte mult trac și nu ne putem da seama de adevărata lor valoare, fiindcă sunt timizi, se bâlbâie, nu se simt în largul lor. De aceea ne gândim serios să propunem RATB-ului un parteneriat, pentru ca următoarea ediție a emisiunii să fie jurizată în troleibuzele, autobuzele și tramvaiele Regiei, adică acolo unde românii își demonstrează adevăratul lor potențial, de oameni talentați într-o mulțime de domenii”, au declarat surse apropiate emisiunii.

Producătorii se așteaptă ca inițiativa să aibă un real succes, aparițiile fiind de-a dreptul spectaculoase. Astfel, pe lângă numere de break-dance, executate de pensionari în goană disperată după un loc pe scaun la ore de vârf, vor putea fi admirate și scene de strip-tease, realizate de doamne tuciurii, care fumează în tramvai, secvențe de stand-up necenzurat, prezentate de alte doamne, aflate sub influența alcoolului, ori prezentarea unor invenții geniale, ca de pildă țigările electronice cu miros de bomboane cubaneze și țigări Carpați, capabile să-i calmeze instantaneu pe pensionarii nostalgici.

”Dacă și în condițiile astea vor mai fi totuși concurenți cu trac, nu e nicio problemă, o punem pe Mihaela Rădulescu să se îmbrace ca o precupeață din Ferentari și să-i jignească pe concurenți cum numai ea știe. În cazul în care aceștia tot nu ripostează și nu se țigănesc ca la ușa cortului, Mihaela își va scoate silicoanele din decolteul generos și le va arunca după ei, cu condiția, bineînțeles, ca acei concurenți să nu se dea jos din tramvai, că nu mai e nici Mihaela așa de elastică”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+