HomeActualitateVadim, dacă pleci, ia-te și pe tine

Vadim, dacă pleci, ia-te și pe tine

Vadim Tudor e hotărât. Vrea să plece din România. Și nu singur, ci împreună cu soția și toate cele 211231 de personalități ce ne-au încântat atâția ani. Este o pierdere incomensurabilă. E ca și cum Circul de Stat ar anunța că pleacă și nu mai vine niciodată. O să ne pară rău, degeaba zâmbiți ghiduși. Țara asta-i mai săracă în umor fără Vadim, Gigi, Fernando, Bendeac și Daniela Crudu. Menirea lor e să ne arate că nu suntem un neam atât de mesianic pe cât de credem.

Corneliu nu-i prea sigur unde vrea să se mute, dar avem câteva recomandări pentru el:

Ungaria – Vadim ne-a asigurat că va lupta pentru români de oriunde. S-o facă de aproape. Vrem să-l vedem cum urlă-n ungurește la televiziunea maghiară că românii-s mai drepți decât ei. Trebuie să existe și-n Ungaria un „Vadim”. Așa o să aibe și Corneliu un partener egal de scandal.

Franța – singura problemă în a-l trimite pe Vadim în Franța e să nu ne trezim cu el înapoi. Francezii nu prea știu de glumă și imediat îl urcă-n avion cu 300 de euro în buzunar. D-aia, să ne asigurăm că europarlamentarul nu pleacă în Hexagon cu vreun cort la el.

SUA – Texas. Ăsta-i statul pentru Vadim. Și nu doar c-o să candideze pentru postul de „șerif”, dar o să-și facă și-o biserică a lui.

Noua Zeelandă – de ce? Pentru că-i departe. Alt motiv n-am avea să distrugem o țară atât de frumoasă.

China – poate-i place la înghesuială.

Vatican – precum în China.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare