HomeCopertiCoperta de luni: Numărul 19 (13-19 mai)

Coperta de luni: Numărul 19 (13-19 mai)

Convinși că premierul greșește confiscând mașinile, dar lăsând bizonii în trafic, ne întrebăm:

Chuck Norris recomandă:

Am fost la LOL-inclusive. Colegul nostru și-a călcat pe buget și pe mândria de român și s-a dus să mănânce șaorme la bulgari. Allătă-inclusivătă, cum zic ei, sau, cum zicem noi, „dacă tot ai plătit, băgă-n tine băutură și haleală de toți banii”. Despre cum a devenit foarte românesc litoralul bulgăresc citiți voi în P. 4.

A mai trecut un Paște… Din articolul lui Alex. Ștefănescu, scris la îndemnul Sfântului Petru, aflăm ce SMS-uri se trimit de Paște, la ce concluzie se ajunge când se discută situația din România și când anume cade Paștele pisicilor. P. 13

Tarzy, noua minune blondă a Olteniei. Fabrica de talente a Craiovei a lansat un nou produs: rapperul Tarzy. Piesa lui, „Viață periculoasă”, a spart netu’ în două cu versuri de genul „Din stradă ne-am strâns aici, niciunul dintre noi n-are servici”. Lumea zice că-i penibil, el zice că-i invidie. Noi nu zicem nimic, l-am lăsat pe el să vorbească în P. 10.

De ce n-a ajuns Sir Alex la Steaua. Toată cariera lui, Sir Alex Ferguson a antrenat Manchester United, dar trăgea cu ochiul spre Ghencea, fiind stelist de mic. De ce a triumfat la englezi și n-ar fi făcut nicio brânză de oaie la Steaua aflați în P. 14.

În paginile 8-9 aveți un set complet de chestionare auto, dezvoltate de specialiștii AC după noul Cod Rutier.

Pagina 16: Ziarele lor, văzute de noi: Neadevărul

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare