HomeCulturăAcademia Caţavencu se mută din București!

Academia Caţavencu se mută din București!

Fără surle și trâmbițe, anunțăm cu goarna (că doar mergem pe litoral, nu?) faptul neîndoielnic că în vara asta o să fim mai fierbinți ca braziliencele de la Mondiale și mai acizi decât cei care au vrut să ne pună lumânarea la cap, acum câteva săptămâni. Sub egida Academiei Caţavencu, emisiunea Summer Comedy începe astăzi filmările pe Litoral. Care ești pe acolo? Hai, că doar în București plouă, la mare e frumos. De fapt, e… muuulte, frumoase și bronzate!

Colegul nostru, Marius Gheorghiu, merge împreună cu gașca și trage un reality show pe cinste. Adică nu se filmează dezbrăcat în cameră, fiți cu bagare de seamă, dar îi filmează pe alții. Și nu prin cameră, ci pe plajă.  Deci, cum s-ar spune, voi trebuie să vă bronzați, că de restul se ocupă el. Iar dacă ne întrebați ce conține emisiunea, ce-am putea să vă răspundem? Nu conține E-uri, nu conține conservanți, nici afânători. Pentru că este sută la sută comedie.

Și mai ales pentru că o să fie prima emisiune din România, filmată cu telefonul mobil, in format HD. (Da, ne-au ajutat cu filtrele aparatelor niște firme de treabă, sâc!) Vă dați seama câte camere ascunse preconizăm? Ah, și să nu uităm, seara se filmează stand up comedy. Băieții prestează. Voi râdeți garantat! Și dacă o să fiți cuminți, o să adăugăm momente vesele și în cadrul emisiunii.

V-am pupat. Ne vedem pe plajă! Să fiţi acolo, că nici nu știți ce v-așteaptă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare