HomeCulturăDe Ziua Copilului, Teatrul Odeon își deschide porțile...

De Ziua Copilului, Teatrul Odeon își deschide porțile pentru copiii de toate vârstele

Vineri, 1 iunie 2018, copiii de toate vârstele sunt invitați să petreacă Ziua Copilului @ Teatrul Odeon.   Acesta se va transforma într-un loc de joacă uriaș, în care cei mici vor putea explora multe din spațiile teatrului, într-un eveniment plin de magie, culoare și bună-dispoziție.

O instalație magică formată dintr-o multitudine de oglinzi, un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-ați ascunselea, o mulțime de ateliere de lucru, instalații interactive și multe alte surprize, pe 1 iunie 2018, de la ora 12.00, la Teatrul Odeon.

Pe lângă toate activitățile pe care teatrul le-a pregătit de 1 iunie, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Alex Neagu vor aduce copiilor povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care vroia să ajungă la frații lui din Labrador.

Un concert ca o “hartă” muzicală a călătoriilor unui pinguin, o aventură plină de instrumente și personaje care pendulează bucuroase și triste între teatru și muzică.

Ziua Copilului @ Teatrul Odeon prilejuiește și lansarea unei secțiuni noi, dedicată copiilor, în aplicația Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinții vor putea găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter științific, ateliere și workshopuri, cărți, toate pentru copii.

Sub sloganul “Cultura de azi conturează România următorilor 100 de ani”, platforma Culturesc 100 aduce manifestările artistice mai aproape de publicul tânăr, prin mijloace tehnologice: realitate augmentată, realitate virtuală etc.

Ziua Copilului @ Teatrul Odeon este un eveniment susținut de Samsung și BRD – Groupe Société Générale.

Ziua Copilului @ Teatrul Odeon / vineri, 1 iunie 2018

12:00 – 13:00: Apolodor / în Sala Majestic (intrarea liberă, în limita locurilor disponibile)

13:00 – 15:00: liber la joacă! 

Teatrul Odeon

Calea Victoriei Nr. 40 – 42

Web: www.teatrul-odeon.ro

Facebook: http://facebook.com/teatrul.odeon

Culturesc 100

Web: www.culturesc100.ro

Facebook:  http://facebook.com/culturesc100

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare