HomeCulturăDelia Matache, peste tot şi degeaba

Delia Matache, peste tot şi degeaba

Vă mai amintiți când în toate filmele juca Ryan Gosling? Ori când Pitbull apărea pe toate melodiile? Sau vremurile când nu exista emisiune fără un manelist? Exact sentimentul ăsta îl am acum când Delia Matache e mai prezentă ca Dumnezeu în show bizz-ul românesc.

Delia scoate piese pe bandă rulantă. Atât de multe încât n-ai timp să digeri vreuna și să spui dacă-i bună sau nu. Așa că-n focul lansărilor le considerăm pe toate balast și trecem peste. Chiar dacă-ți plac ție punem pariu că până la iarnă nu mai știe nimeni nimic de hit-urile ei de acum? Că așa-i industria muzicală de acum: produce piese perisabile, truisme pe muzică, basculează-n radio rahaturi și gata munca pe o lună.

Pe lângă muzică, Delia mai e și vedetă TV. Unde de asemenea, dacă facem abstracție de faptul că-i femeie și că pentru unii e un fetish, n-are mari veleități. Nu-i carismatică, n-are umor, n-are ceva inteligent sau interesant de spus. E varianta cu sâni a unui manelist pe sticlă. Practic, nu-i un câștig pentru nimeni.

Și cu toate astea, n-am apucat să vă spun despre noua ei piesă: Ce are ea

Știți ce are ea? Piese despre cam același subiect. Dacă nu-i despre dragoste, e despre amor, dacă nu-i despre astea e sigur despre iubiri neîmplinite. Și punem rămășag că următoarea piesă-i tot despre iubire? În maxim o lună ne auzim.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare