HomeCulturăLaserul de la Măgurele, folosit în premieră de Lady...

Laserul de la Măgurele, folosit în premieră de Lady Gaga la București

România este în sărbătoare. Așa cum știm, peste nu multe ore, cel mai așteptat concert al verii va începe în Piața Constituției, din București. Lady Gaga, cu alte cuvinte, va oferi românilor o mostră de o oră și jumătate din muzica ei îndoielnică, condimentată cu un show pe măsură.

Ceea ce nu știe însă publicul este surpriza pe care ne-o pregătește artista, una care va însufleți mândria românilor peste poate, întrucât este 100% autohtonă. Astfel, nemulțumită de echipamentul de lumini cu care este dotată scena ei, artista și-a îndreptat privirile spre un fascicul pe măsura ei: laserul de la Măgurele.

„Este inacceptabil, atât timp cât există o asemenea minunăție a tehnicii, eu să performez cu niște becuri și niște veioze jenante cum sunt cele pe care mi le-a adus echipa mea de incompetenți”, a declarat Lady Gaga. „Laserul de la Măgurele să fie adus imediat pentru show-ul meu, oricât ar costa. Iar tehnicienii să fie concediați.”

Desigur însă că această cerere extravagantă a pus partea română în încurcătură, întrucât timpul de soluționare era și este în continuare foarte scurt. Oare vor reuși inginerii români să-l descompună, piesă cu piesă, să-l transporte cu trailerele armatei române până la București, apoi să-l recreeze la loc pentru acest spectacol? Rămâne de văzut.

Sigur este însă că cei care au plătit bilete pentru acest eveniment vor rămâne cu buza umflată în cazul în care uriașul laser – al cărui fascicul poate ajunge până pe Lună și înapoi în două secunde – nu va fi asamblat pe scena artistei. În acest caz însă, va rămâne mândria că și noi, românii, avem un produs care se poate ridica la standardele unei cântărețe precum Lady Gaga, ba, mai mult, că îi poate stârni invidia într-o asemenea măsură.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare