HomeCulturăNebunia lui Robin Williams

Nebunia lui Robin Williams

După opt ani de How I Met Your Mother și încă vreo șase de Big Bang Theory, cei de la CBS au reușit, în sfârșit, să vină cu ceva nou pe piață, asta în vreme ce serialele cu pricina se transformă într-o încrucișare bizară dintre La Bloc, Las Fierbinți și Trăzniți în NATO.

Cum au reușit asta? Păi, pe scurt, șefii rețelei de televiziune din State au reușit să-l prindă, cu chiu, cu vai, pe Dumnezeu de un picior. Pardon, am zis ceva de Dumnezeu? Mă refeream, de fapt, la Robin Williams.

În general, cariera unui actor de Hollywood evoluează, în linii mari, cam la fel: joacă în câteva seriale stupizele, apoi are bafta să fie distribuit într-o comedie bună sau într-o dramă mai de Doamne-ajută, și măcar pe la sfârșitul carierei prinde un film baban cu care e nominalizat la Oscar cel puțin pentru poziția de actor în rolul secundar. Sau, eventual, se oprește la etapa de seriale stupizele și ajunge să joace în filme porno dubioase, ori începe să lingă ciocane prin videoclipuri cât timp e îmbrăcat într-un maiou alb cum face Miley Cyrus. Robin Williams este, cumva, un actor atipic în toată schema aceasta. După o carieră întreagă în care cel mai frecvent personaj pe care l-a interpretat prin seriale a fost chiar el însuși, Williams s-a decis acum, la 62 de ani, să-și încerce norocul într-un nou sitcom, The Crazy Ones, în care joacă rolul șefului unei agenții de publicitate din Chicago pe care o conduce alături de fiica sa, interpretată de Sarah Michelle Gellar.

N-o să intru în prea multe detalii despre cele nouă episoade de până acum pentru că, altruist cum mă știți de la recenziile de carte, nu vreau să vă stric bucuria vizionării cu vreun spoiler. Ce pot să vă spun însă încă de pe acum e că Robin Williams face un rol de zile mari, în care se vede că nu degeaba lumea regretă că nu-și pune scenariile în cui și revine definitiv la marea lui iubire, stand-up-ul. Fără a avea vreo informație precisă, o mare parte dintre reacțiile și replicile sale îmi par improvizate pe loc, iar asta reușește să mai toarne puțină culoare și peste interpretarea mai degrabă ștearsă cu care se laudă Sarah Michelle Gellar, cea care din Buffy, spaima vampirilor a ajuns Buffy, spaima sitcomurilor.

Cum iarna deja a venit și dacă, pe de-asupra, v-a luat și prin surprindere și ați rămas blocați în casă, vă recomand să-i acordați o șansă lui The Crazy Ones. Durează doar 20 de minute, îndeajuns de mult cât să vă beți cafeaua de dimineață.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare