HomeCulturăCarti si cititoriPolițistul Marian Godină va scrie și o carte de...

Polițistul Marian Godină va scrie și o carte de colorat, pentru bizonii din trafic!

Intrat în centrul atenției după ce s-a luat în bețe cu milițienii din fruntea Poliției Brașov, agentul Marian Godină a devenit o adevărată vedetă pe Facebook, fiind, probabil, singurul polițist de la Circulație rămas vegetarian, din pricină că toată carnea a fost livrată colegilor săi. Multe dintre amuzantele sale postări pe Facebook fac obiectul unei cărți, vândute deja în mii de exemplare. Pentru că este un om corect și nu vrea să discrimineze pe nimeni, polițistul ar fi anunțat că are în proiect și o carte pentru bizonii din trafic. ”Prima cartea, asta cu Flash-uri din sens opus, este, după cum îi spune și titlul, despre bizoni, dar e dedicată șoferilor care știu să scrie și să citească. Dar nu voiam ca tocmai bizonii să rămână neinformați, așa că m-am gândit să le dedic și lor o carte. Fiindcă un procent zdrobitor din numărul de bizoni cu bemveu, audi sau merțan nu știu nici măcar să se semneze, era firesc ca această nouă carte să fie una de colorat”.

Evident, desenele din noua lucrare vor avea ca temă circulația rutieră, iar cocalarii și bizonii cu lănțău de aur vor trebui să umple desenele cu culorile corecte. ”De pildă, mă gândesc la un desen cu  intersecție de care se apropie trei mașini: o Salvare, o mașină de Pompieri și un Logan tunat. Bizonul va trebui să desemneze mașina lui, să o coloreze cum vrea el și, de asemenea, să pună culorile corecte la semafor, pentru a stabili cine pătrunde primul în intersecție. Evident, doar bizonii adevărați își vor colora mașina cu vopsea metalizată și vor pune verde pentru ei și roșu pentru mașinile aflate în misiune. La finalul cărții, după ce vor completa aceste inedite chestionare colorate, bizonii vor fi rugați să ne trimită cărțile completate pe adresa Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a participa la o tombolă. Premiul III va consta într-o trotinetă, premiul II va vi o bicicletă cu roți ajutătoare, iar marele premiu va fi un carnet special de conducere pentru vehicule cu tracțiune animală”, a precizat inimosul polițist.

La lansarea primei cărți a lui Godină, care va avea loc mâine, de la ora 18:00, la Biblioteca Centrală Universitară, va participa și premierul Dacian Cioloș. Se pare însă că președintele Iohannis nu va fi prezent, el aflându-se într-o scurtă excursie peste hotare, din care va reveni imediat după Paște. ”L-am fi trimis pe Mihalache să-l reprezinte pe președinte, dar ne e teamă că e obosit și adorme la volan, de mai face altă drăcie”, au precizat surse de la Cotroceni. În altă ordine de idei, conducerea Poliției face un călduros apel la colegii polițiști de la Rutieră care vor veni la lansarea cărții să nu-l amendeze pe domnul călare pe cal de la intrarea în Bibliotecă, întrucât, contrar a ceea ce cred ei, reprezintă doar statuia regelui Carol I.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare