Seriale noi, seriale noi luăăăm: Managerul de noapte

de Gâsca Prin Apă , 23 martie 2016
Seriale noi, seriale noi luăăăm: Managerul de noapte

Deși la prima citire a titlului vă puteți închipui că este vorba fie despre un film deocheat fie despre povestea de viață a unui vânzător de la un chioșc non-stop, acest articol este despre un serial proaspăt lansat pe care vi-l recomandăm nu pentru că nu știm sigur dacă se difuzează în România, ci pentru că este cu doi dintre actorii noștri preferați. 

Hugh Laurie (Dr. House) și Tom Hiddleston (fratele acela nașpa al lui Thor și băiatul cu ochi galbeni din Crimson Peak) sunt protagoniștii unui serial proaspăt, fancy până în măduva oaselor ultimului cameraman. Până și câinele din film știe că e fancy și se comportă ca atare. Vestea bună: avem de toate – conflict internațional, actori excelenți, sex inter-rasial cuminte, arme și bătaie, totul în cel mai delicios accent britanic cu putință. Vestea proastă: Abia au ajuns la episodul patru din primul sezon, vom îmbătrâni de emoție între următoarele. 

Să vă dau niște spoilere și motive pentru care merită să deschideți torrentele. Primele trei ar fi Tom Hiddleston, dar aici sunt subiectivă. Următoarele trei ar fi: Hugh Laurie, despre care oricât mi-aș dori să uit că a fost dr. House, mă aștept în orice moment al serialului să scoată o cutie de Vicodin la înaintare și să spună fetei cu care face treburi sub cerșaf să mai pună o cămeșă pe ea ca să nu cumva să facă vreo gripă africană cu cine știe ce mutație bubonică. Probabil în timp va trece senzația asta. 

Sper, altfel serialul nu va fi niciodată pentru mine pe cât de bun este în realitate. O bilă neagră – personajele pozitive sunt nițel cam prea pozitive, iar cele negative puțin prea carismatice. Pine, un fost soldat (uau, ce neașteptat) este managerul de noapte al unui hotel din Cairo și presupun  că vom afla mai târziu de ce s-a retras din armată. Nimerește fix între hârtiile și picioarele amantei unui băiat rău, el trimite în Marea Britanie hârtiile cât mai păstrează puțin întrepicioarele, ea evident este omorâtă, iar scena culminează cu Pine plângând ca o fetiță (se mai poartă treaba asta cu oamenii care se îndrăgostesc în 4 zile mai ceva ca o adolescentă de posterul cu Smiley?) și cu câinele amantei (foarte nenecesar de) plin de sânge. 

Evident, după această întâmplare, Pine face ce (nu) ar face nici un bărbat întreg la cap după o aventură, se retrage în munți și devine manager de noapte la un resort unde, ghici ciupercă ce-i, după patru ani apare asasinul care îi omorâse consoarta. De aici, lucrurile iau cursul evident, el devine agent secret și…. așteptăm următoarele episoade. În esență, serialul este foarte bun de la imagine, la costume la intepretare artistică și ne face să iertăm scenariul foarte previzibil pentru obișnuiții producțiilor de gen. Patru stele și o votcă de la noi. 

Vizionare plăcută.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+