HomeCulturăTrupa Taxi, precum un taxi mult așteptat: vine târziu

Trupa Taxi, precum un taxi mult așteptat: vine târziu

Ați auzit noua piesă Taxi? Ceva finuț, delicat, emoționant pe alocuri. Cu și despre Mega-Catedrala și cum fiecare centimetru din ea umbrește din smerenie și alte d-astea. Ascultați. E posibil să vă emoționeze atât de mult încât să vă plângă icoana de pe perete:

Acum să tragem linie și s-o spunem sincer. Taxi nu cântă muzică. D-aia sunt plăcuți. Piesele lor sunt cuvinte pe muzică, vorbe cu tâlc și de multe ori morală. Nu prea se omoară ei să respectă regulile nescrise despre rimă și aște d-astea. D-aia le și iese.

Foarte frumoasă colaborarea cu toate vedetele și toți artiștii (a nu se confunda o categorie cu alta) și cum își aduce fiecare aportul prin stil.

Din păcate orice altă manifestare anti-catedrală e târzie. Pot să-nțeleg faptul că acum a venit inspirația, dar cocioaba sfântă-i pe jumătate ridicată. Vedetele alea s-au trezit cu trei ani mai târziu să tragă de urechi lipsa de smerenie. O să spuneți „mai bine mai târziu decât niciodată”, dar mai bine niciodată decât în ciuda timpului.

Din păcate, peste doi ani la inaugurare o să ne trezim că avem o țară plină de oameni care nu vor catedrală, și-și manifestă dezaprobarea prin n forme artistice, și o catedrală. Acestea fiind zise, frumos Taxi, dar târziu…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare