HomeEditorialFilm cu proşti, ceva de speriat!

Film cu proşti, ceva de speriat!

Remake-ul de groază făcut după „Cei trei care au speriat Vestul”, în care joacă Ponta şi Antonescu în regia lui Felix Voiculescu, e scris de aceiaşi scenarişti care au creat „Tontălăul şi Gogomanul”, avându-l în dublu rol pe inegalabilul Mircea Geoană. Producţia e rusească, la fel ca aia din 2009, doar că de data asta s-au tăiat toate replicile siropoase din categoria „Mihaela, dragostea mea!” şi au fost redimensionate scenele de acţiune aşa încât să intre în cadru toţi figuranţii USL din linia a doua de partid. Ce a ieşit se vede deja pentru iniţiaţi, chiar dacă noaptea premierei, cu covor roşu, desigur, e programată pe la începutul lui septembrie, după ce se termină telenovela CCR.

Ca să ne exprimăm elegant, au scăpat de Prostănac şi-au dat de doi ca el. I-au ales, e adevărat, pe criteriul exclusiv al puterii de a mesteca fraze tari până i se înmoaie electoratului rezistenţa la schimbare, dar n-au luat în calcul două impedimente majore: zâmbetul tâmp, dar veşnic, al Fătălăului şi mutra de băieţandru a Somnorosului. Aşa se face că e greu chiar şi pentru păpuşari cu experienţă precum Felix, acest monstru pupat zilnic în osul sacru de Badea-Gâdea şi Ciutacu, să facă din doi amatori, pe care nici măcar faţa nu-i ajută, nişte staruri capabile să-i dea replica Piratului.

Dar, la câţi bani s-au băgat în efecte speciale şi în decoruri, ca să nu mai vorbim de apariţia meteorică în câteva secvenţe a inegalabilului nea Nelu pe care toţi îl credeau ocupat cu filmările la o nouă serie din „The Mummy Returns”, producătorii mizează pe un succes de casă, mai ales că există deja vreo 7,4 milioane de inşi care se holbează deja la Antene aşteptând să vadă apariţia dezastrului în 3D.

De fapt, o să fie un fiasco, însă putem face deja cronica unui film care s-a vrut de groază, dar a ieşit cu proşti, ceva de speriat!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare