HomeEditorialLa vie bohème!

La vie bohème!

Preacinstitul Guvern al României, anunţat la învestire ca o colecţie rară de ştiutori, a devenit de câteva săptămâni un bordel de mâna a paişpea, în care se tot chinuie nişte curviştine să-l satisfacă pe Dan Voiculescu, oferindu-i, de dimineaţa până seara, scene kinky cu noua specialitate a casei: oral cu iz penal. Obsedaţi de Băsescu până în cele mai discrete deschideri de buze, fătălăii lui Ponta nu ratează nicio ocazie să facă gura mare, anunţând poziţii fanteziste în faţa legii şi trăind în fiecare noapte visul umed al debarcării Piratului.

Loviţi cu Barroso în cap şi chinuiţi de incontinenţa ideilor lui Victoraş, useliştilor începe să le fie din ce în ce mai clar că singura metodă prin care ar putea să scape de condicuţa Bruxelles-ului ar fi aceea prin care lui Ponta i se arată ameninţarea cu grupul de la Cluj, asta dacă nu cumva îl pregătesc deja Năşicu’ şi tata-socru pentru o ieşire ceva mai onorabilă din scenă, pe motiv de nepotrivire de caracter cu Crin a lui Căcărău. Oricum ar fi, se anunţă o demisie lacrimogenă în maniera „eu am vrut, dar ea n-a stat”, iar bietul Ponta va avea parte de o experienţă similară celei trăite de Geoană, care a zis, şi el, că a încălecat Puterea, dar când s-a trezit era tot Băsescu preşedinte.

Dacă n-aveam criza înfiptă adânc în economie era chiar mişto cu Ponta şi gaşca lui pestriţă frecând menta prin palatul Victoria. Aşa o adunare de perverşi care să lase o ţară întreagă în fundu’ gol e greu de găsit!

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare