HomeFeatured home 2Rusia vrea să cumpere Alaska. Giovanni Becali se va...

Rusia vrea să cumpere Alaska. Giovanni Becali se va ocupa de transfer

După ce pe pagina Casei Albe a apărut o petiție prin care se cere reîntoarcerea statului Alaska sub tutela rusească, guvernul de la Moscova consideră această opțiune ca fiind mai mult decât fezabilă. Putin este cel mai entuziasmat despre această nouă achiziție rusească pe piața imobiliară, după Crimeea și vestul Ucrainei.

„Ne interesează Alaska pentru că, până la urmă, e pământ rusesc, nu? Cred că toate popoarele au dreptul la teritoriul lor adevărat, așa că americanii să nu uite că până-n Texas și Mexic, e tot teritoriu rusesc, cedat indienilor pe motiv că vodka nu mergea pe căldură. Noi oameni cumpătați ne-am mulțumit cu mai puțin, dar nu mai facem față cererii de teritoriu“, a declarat Putin.

Alaska a fost cumpărată în 1867 de către americani cu 7.200.000 milioane dolari. Rușii se gândesc să-i aștepte pe frații Becali să iasă din închisoare pentru a o scoate la un preț mai bun. Giovanni a garantat că dacă se apelează la serviciile lui poate face un transfer avantajos, și la pachet cu Alaska intră și Cristian Chivu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare