HomeFeatured homeCoperta de luni, nr. 14 (1-7 aprilie): Spălarea labelor

Coperta de luni, nr. 14 (1-7 aprilie): Spălarea labelor

SPĂLAREA LABELOR

 

După ce i-a venit de hac fostului papă Petrus Romanus și a abuzat de un copilot nevinovat, Papa Pedelict a devenit mai umil ca Umil Boc și se roagă ca păcatele să-i fie iertate, spălând niște labe de politicieni

Din paginile revistei:

Interviuri imaginare pe bune în pagina 3

Ion Iliescu

Reporter: Mai trăiţi mult?

Ion Iliescu: Trăiesc mult şi bine! Vezi, mata, Băsescu, cât e el de ticălos, a fost sincer când ne-a urat să trăim bine. Dar nu ştiu de ce la restul de 19 milioane de români n-a avut efect urarea asta!

Traian Băsescu

Reporter: Bună ziua, domnule preşedinte!

Traian Băsescu: Bună pe dracu’! Am o amăreală în gură…

C. V. Tudor

Reporter: Să trăiască domnul Tudor!

Corneliu Vadim Tudor: Să trăiască Victoria, băiete, cum ar fi zis un patriot veritabil, din secolul trecut, îmi scapă acum numele lui că mi-am uitat Lecitina la partid…

Crin Antonescu

Reporter: Domnu’ Antonescu, se poate?

Crin Antonescu: Orice se poate în România, n-aţi văzut pe 9 decembrie? Se poate chiar şi să pice Băsescu, iar eu să ajung preşedinte!

 

Coreenii au inventat lanterna.

Urmează becul, după cum ne lămurește articolul din pagina 7

De 1 Aprilie apar două publicații noi!

Colecție de imagini istorice cu Victor Ponta în paginile 12-13

Andrei Marga a demisionat de la ICR. Pag. 16

Aceasta este numai una dintre noutățile de ultimă oră pe care ni le aduce la cunoștință Alex. Ștefănescu. În articolul său găsim numeroase alte informații surprinzătoare. Aproape toți oamenii de pe scena vieții publice și-au schimbat în ultimele zile locul lor de muncă, din dorința de a fi cât mai folositori țării.

Pleșu la Antene. Filosoful va modera o emisiune despre bună-cuviință alături de Gâdea. Pag. 18

Motivul este destul de neclar, dar se pare că meritul îi aparține exclusiv lui Andrei Marga, șeful ICR. Surse din anturajul celor patru intelectuali susțin că aceștia au fost atât de extaziați de ideea caloriferului, încât i s-au dedicat în totalitate, prin toate operele lor ulterioare. Dintre toate, cartea lui Cărtărescu, „De ce iubim caloriferele”, și cea a lui Liiceanu, „Apel către calorifere”, s-au bucurat de cel mai mare succes.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare